Σάββατο, 10 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Survivor: Ο Πάνος σήμερα «έκαψε» τον Νίκο & τον James με τα λεγόμενά του
[Queen]: Survivor: Ο Πάνος σήμερα «έκαψε» τον Νίκο & τον James με τα λεγόμενά του

[Queen]: Survivor: Ο Πάνος σήμερα «έκαψε» τον Νίκο & τον James με τα λεγόμενά του

Στο στόχαστρο ξανά ο αρχηγός.

Δεν έχουν τελειωμό οι κόντρες μεταξύ των παικτών της μπλε ομάδας και όπως ήδη έχουμε δει αυτή την εβδομάδα στο Survivor, έχουν έρθει τα πάνω- κάτω. Μετά τις επαναλαμβανόμενες ήττες των μπλε, η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και μάλιστα στο προσκήνιο βρίσκεται ο… αρχηγός James o οποίος αντί να φέρει την γαλήνη και την ηρεμία, αναστατώνει περισσότερο τα μέλη της ομάδας του. Μετά τις ψηφοφορίες αλλά και τη νίκη της ατομικής ασυλίας, ο James υπέδειξε τον Πάνο με την πρόφαση πως είναι πιο δημοφιλής, τίποτα όμως δεν είναι δεδομένο στο Survivor.

Βέβαια, σήμερα το επεισόδιο ξεκίνησε με μια έντονη κόντρα στη μπλε ομάδα και η τοποθέτηση του Πάνου όσον αφορά τον αρχηγό τα λέει όλα.

«Ήταν σίγουρος ότι δεν θα φύγει ο επώνυμος, ο τραγουδιστής, ποιον να βάλω, τον αγρότη;» είπε ο Πάνος και συνέχισε: «Με χάλασε πάρα πολύ. Χαλάει χρόνο για να σκεφτεί σενάρια και στρατηγικές. Δεν είναι όλα στρατηγική. Ας ηρεμίσει λίγο κι αυτός. Γιατί τόσο ντόρος για το ποιος είμαι, με χρησιμοποίησες.»

Αγωνιστικά πρέπει να παραδεχτούμε πως ο Πάνος δεν είναι τόσο καλός και ο James εξήγησε τη στρατηγική του. Όπως είπε δε θα τον ψήφιζε μόνο για αγωνιστικούς λόγους ποτέ επομένως πήρε αυτή την απόφαση, αφού είναι σίγουρος πως δεν θα φύγει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!