Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Survivor: Ο λόγος που η Ελευθερία είναι στον «τάκο» και η υποκρισία του Αλέξη
[Queen]: Survivor: Ο λόγος που η Ελευθερία είναι στον «τάκο» και η υποκρισία του Αλέξη

[Queen]: Survivor: Ο λόγος που η Ελευθερία είναι στον «τάκο» και η υποκρισία του Αλέξη

Τι έχει συμβεί στις ομάδες;

Δεν είναι πια κρυφό πως οι δύο ομάδες του Survivor έχουν μια έντονη αντιπαράθεση και μια έντονη έχθρα θα λέγαμε μεταξύ τους. Εκείνο που πυροδοτεί τα αρνητικά σχόλια μεταξύ αντιπάλων είναι φυσικά ο μεγάλος ανταγωνισμός, η επιθυμία για νίκη και κυρίως τροφή, ωστόσο αυτό δεν δικαιολογεί τις βαριές κουβέντας που έχουν ειπωθεί ανά διαστήματα.

Όλα δείχνουν να κυλούν, όχι και τόσο ομαλά και αυτό πρέπει να το παραδεχθούμε. Μια άτυπη έχθρα αιωρείται στην ατμόσφαιρα μεταξύ Τριαντάφυλλου- Κώστα από την κόκκινη ομάδα και Νίκου- Αλέξη από την μπλε, ωστόσο υπάρχουν προβλήματα ακόμη και μεταξύ συμπαικτών.

Εκείνο που φαίνεται να ενοχλεί τη μπλε ομάδα είναι η συμπεριφορά της Ελευθερίας Ελευθερίου τις τελευταίες ημέρες για αυτό και τη ψήφησαν άλλωστε όλοι στο χθεσινό συμβούλιο εκτός από την Έλενα Μαριπόζα η οποία λόγω αδιαθεσίας δεν παραβρέθηκε στη διαδικασία ψηφοφορίας.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την Ελευθερία Ελευθερίου να είναι-για ακόμη μια φορά- στη θέση της υποψήφιας προς αποχώρηση με ομόφωνη φυσικά απόφαση της ομάδας της.

Με επτά υποψηφιότητες θεωρήθηκε η πιο αδύναμη παίκτρια, από την άλλη όμως η κόκκινη ομάδα έχει αντίθετη άποψη. Σήμερα εκείνο που καταλάβαμε, από τα λεγόμενα των παικτών, ήταν πως τα κριτήρια δεν ήταν μόνο αγωνιστικά. Χαρακτηριστικά ο Νίκος τόνισε πως τη ψήφησε διότι η συμπεριφορά της (aka το να βγάζει την κορδέλα της πριν και μετά τα αγωνίσματα) δεν βοηθά την ομάδα, αντιθέτως την διχάζει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!