Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Spoiler Σασμός: Μπαίνει στη φυλακή ο Μαθιός; Ο ‘Αγγελος μαθαίνει πως είναι αδελφός της Αργυρώς
[Queen]: Spoiler Σασμός: Μπαίνει στη φυλακή ο Μαθιός; Ο ‘Αγγελος μαθαίνει πως είναι αδελφός της Αργυρώς

[Queen]: Spoiler Σασμός: Μπαίνει στη φυλακή ο Μαθιός; Ο ‘Αγγελος μαθαίνει πως είναι αδελφός της Αργυρώς

Οι τηλεθεατές ήδη αντιδρούν στο Twitter για το αν θα μπεί στη φυλακή ο Μαθιός. Oι πληροφορίες για τις εξελίξεις, δεν τους βρίσκουν σύμφωνους.

Πηρούνια και πιάτα θα φύγουν στον αέρα στο σημερινό επεισόδιο, γιατί η Καλλιόπη από την ταραχή της απόψε που τραπεζώνει τον ‘Αγγελο δεν ξέρει πως να φερθεί. «Αφού το θέλετε έτσι θα γίνει και θα τα πω» λέει στο Μαθιό και στον Αστέρη όταν πια ο ‘Αγγελος ανακοινώνει πως μητέρα του ήταν η Ανθούλα Σταματάκη. Στο συνεργείο του Αστέρη θα φύγουν τα…αλουμίνια στον αέρα από τον τσακωμό του με τον Πέτρο. Πάντως οι εξελίξεις δεν ευνοούν Μαθιό και Αστέρη τους οποίους θα δούμε να καταλήγουν στη φυλακή όπως λένε οι πληροφορίες. Αυτό ήδη έχει ξεσηκώσει κάποιες αντιδράσεις των τηλεθεατών. Μαζί με ένα ερωτηματικό για το αν θέλουν να συνεχίσει η σειρά για δεύτερη σεζόν.

«Είμαι ο γιός της Ανθούλας Σταματάκη»

Το γεύμα και η εξιστόρηση της ζωής του ‘Αγγελου στο σπίτι της Καλλιόπης ξεκινά με το ότι ήταν υιοθετημένος. Σιγά – σιγά και ενώ τρέμει το φυλλοκάρδι της Καλλιόπης θα φτάσει στο…προκείμενο. Με λίγα λόγια προς το τέλος, θα ανακοινώσει πως είναι ο γιός της Ανθούλας. Και η Καλλιόπη ξεκινά τη διήγηση όπως την συμφέρει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!