Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Spoiler Σασμός: Η Αργυρώ κινδυνεύει από τον Μαθιό και η Βασιλική μαθαίνει την απιστία του Στεφανή
[Queen]: Spoiler Σασμός: Η Αργυρώ κινδυνεύει από τον Μαθιό  και η Βασιλική μαθαίνει την απιστία του Στεφανή

[Queen]: Spoiler Σασμός: Η Αργυρώ κινδυνεύει από τον Μαθιό και η Βασιλική μαθαίνει την απιστία του Στεφανή

Η Αργυρώ κινδυνεύει από τον Μαθιό ο οποίος δεν μπορεί να δεχθεί τον έρωτά του αδελφού του μαζί της. Η Βασιλική θα μάθει πως η ερωμένη του άντρα της ήταν η Άσπα.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα της Ανθούλας, καθώς όπως θα δούμε σήμερα στο Σασμό του Alpha, ο παπάς κρατά μυστικό από την Καλλιόπη πως ο Άγγελος βάζει κάθε μέρα λουλούδια στον τάφο της, θα έχουμε άλλου είδους ξεκαθαρίσματα εντός των επόμενων επεισοδίων. Καταρχάς ένα πτώμα που θα βρεθεί σήμερα, για να επαναφέρει τη δολοφονία του Στεφανή ξανά στο προσκήνιο. Και τον ξυλοδαρμό της ‘Ασπας από τον Κώστα, που θα βγάλει το μυστικό της σχέσης της με τον συγχωρεμένο στην επιφάνεια, με τη Βασιλική να παθαίνει σοκ. Μέχρι αυτό το σοκ που έρχεται στα προσεχώς, ζει με το φόβο του Νικηφόρου που μαθαίνει για τη σχέση του Μαθιού με μια παντρεμένη με παιδί.

Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια;

Φαίνεται πως έχει…κολλήσει από το συμφοιτητή του Μανόλη και ξαφνικά εμφανίζεται και αυτός εκεί που δεν πρέπει. Χωροταξιακά αυτό σημαίνει σήμερα στον κήπο της Καλλιόπης. Όπου ακούει τον Αστέρη να υπερασπίζεται τον Μαθιό που μόνο μια γυναίκα αγάπησε και όπως συμπληρώνει η Καλλιόπη είναι παντρεμένη με παιδί. Καλέ γιατί μιλάτε επί δύο λεπτά χωρίς να λέτε το όνομά της; Παράξενο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!