Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη επιστρέφει εισαγγελέας των αθώων – Τιμή στη μνήμη Γραμματικού!
[Queen]: Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη επιστρέφει εισαγγελέας των αθώων – Τιμή στη μνήμη Γραμματικού!

[Queen]: Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη επιστρέφει εισαγγελέας των αθώων – Τιμή στη μνήμη Γραμματικού!

Και μάντεψε ποιος θα την γλιτώσει από τα βασανιστήρια των καθεστωτικών όταν εκείνη κυνηγήσει τον Δούκα! Άγριες Μέλισσες reloading…

Κανείς δεν απόρησε για την απόφαση της Πηνελόπης να τα αφήσει όλα (και όλους) πίσω της και να πει αντίο στις Άγριες Μέλισσες, να κλείσει την πόρτα τυ Σεβαστέικου και να φύγει από το Διαφάνι.

Κανείς δεν αναρρωτήθηκε για ποιο λόγο ένας κεντρικός ήρωας της ιστορίας αποφασίστηκε να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της και να μετακομίσει μόνιμα στο κοσμοπολίτικο Παρίσι. Δάκρυ δεν κύλησε στα social media για την Πηνελόπη.

Αλήθεια, ξέρεις γιατί οι Άγριες Μέλισσες… λέγονται Άγριες Μέλισσες; Μάθε εδώ

Επειδή δεν ήταν αγαπημένο πρόσωπο; Γιατί δεν μας νοιάζει και πολύ η τύχη της; Γιατί η πληροφορία αυτή χάθηκε μέσα στον οδυρμό για τον τραγικό χαμό του Μιλτιάδη και της Ανέτ; Όχι βέβαια!

Όλοι μας είμαστε σίγουροι ότι η Πηνελόπη θα επιστρέψει στο Διαφάνι. Τα spoilers, όμως, ξεπερνούν τη φαντασία μας.για το πώς θα επιστρέψει.

Κρατήστε λίγο την πιο εκρηκτική εικόνα της στο φινάλε του τελευταίου επεισοδίου του δεύτερου κύκλου. Ναι, αυτή που εξαπολύει δριμύ κατηγορώ έναντι των γονιών της. Εϊναι θυμωμένη, επιθετική, σχεδόν υστερική. Ναι;

Καλά το κατάλαβες! Η Πηνελόπη επιστρέφει τιμωρός στο Διαφάνι στην καρδιά της δικτατορίας!

Αν θυμάσαι (που σίγουρα θυμάσαι!), η Πηνελόπη δεν δέχτηκε την πρόταση της θείας της, Ανέτ, να ζήσει στο Παρίσι με την περιουσία της απολαμβάνοντας την κοσμική ζωή της γαλλικής πρωτεύουσας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!