Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Σωτήρης Κοντιζάς: Ο κριτής του MasterChef μας δείχνει τον γιο του στο πιο γλυκό video
[Queen]: Σωτήρης Κοντιζάς: Ο κριτής του MasterChef μας δείχνει τον γιο του στο πιο γλυκό video

[Queen]: Σωτήρης Κοντιζάς: Ο κριτής του MasterChef μας δείχνει τον γιο του στο πιο γλυκό video

Μα κοίτα πόσο γλυκός είναι

Τον Σωτήρη Κοντιζά τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά πριν από τέσσερα χρόνια, όταν επέστρεφε το MasterChef στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Το αυστηρό του βλέμμα και η σκληρή κριτική τον έκανε αμέσως να φαίνεται ο πιο δύσκολος κριτής του reality, αν όμως τον γνωρίσεις λίγο καλύτερα, θα δεις πως δεν είσαι τόσο σκληρός και αμείλικτος, όσο δείχνει. Μπορεί στη δουλειά του να θέλει να είναι όλα άψογα και στην εντέλεια, όμως μέσα από το reality έχουμε δει και μια άλλη πλευρά του. Μια πλευρά λίγο πιο funny, λίγο πιο ζεν, και σίγουρα δυσκολεύεσαι να πιστέψεις πως μιλάμε ακριβώς για τον ίδιο άνθρωπο.

Αν παρακολουθείς το MasterChef ανελλιπώς, θα έχεις ανακαλύψει κι εσύ την πλευρά του αυτή και την πλάκα που κάνει με τους παίκτες της ομάδας του όταν είναι απαραίτητη. Σίγουρα ο «θείος» Λεωνίδας είναι ένα τσικ πιο αστείος και αυτοσαρκάζεται λίγο περισσότερο, όμως και ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν πάει πίσω. Σίγουρα δεν μπορούμε εύκολα να διαλέξουμε τον αγαπημένο μας, όμως ξεχωρίζουμε και στους τρεις κάποια πολύ ωραία στοιχεία του χαρακτήρα τους. Όσον αφορά στον Σωτήρη Κοντιζά βέβαια, για τον οποίο και γράφεται το κείμενο αυτό, η στιγμή που γελάσαμε περισσότερο ήταν τον είδαμε σε φωτό με ξανθά μαλλιά, αλλά και όταν για πολλοστή φορά σε πιάτο με ψάρι βρήκε κόκαλο, και δημιουργός του πιάτου ήταν ο σεφ Κουτσόπουλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!