Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Η Σοφία Καρβέλα ανέβασε την πιο cool photo: Δες το σχόλιο της Άννας Βίσση
[Queen]: Η Σοφία Καρβέλα ανέβασε την πιο cool photo: Δες το σχόλιο της Άννας Βίσση

[Queen]: Η Σοφία Καρβέλα ανέβασε την πιο cool photo: Δες το σχόλιο της Άννας Βίσση

Δεν είναι τυχαίο το ότι ο κόσμος την αγαπάει.

Η Σοφία Καρβέλα μας έχει συνηθίσει πια σε ένα υλικό πολύ πιο cool από τα συνηθισμένα. Ο αέρας και ο χαρακτήρας ενός προφίλ στο Instagram έχει να κάνει με τον άνθρωπο που το διατηρεί, εξ ου και πολλά είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους. Έχουμε celebrities που προτιμούν να κρατούν τον λογαριασμό τους κυρίως για τα επαγγελματικά τους. Άλλες που εστιάζουν στα προσωπικά και άλλες που έχουν έναν συνδυασμό των δύο.

Η κόρη τηςΆννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έχει δημιουργήσει ένα Insta με πολύ ενδιαφέρον, αφού δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κοινοποιούνται, αλλά και τα captions που συνοδεύουν τις εν λόγω αναρτήσεις.

Σίγουρα μιλάμε για μία cool μαμά. Μία μαμά που προσπαθεί να περνάει πολύ χρόνο με τα παιδιά της, μην ξεχνώντας να αφιερώσει τον αντίστοιχο και στον εαυτό της. Οι εξορμήσεις είναι στο πρόγραμμα, αλλά λήψεις μπορούμε να δούμε ακόμα κι από τα πιο καθημερινά γεγονότα.

Σε μία από τις πρόσφατες φωτογραφίες της, πάντως, η Σοφία φωτογραφίζεται μέσα στο μπάνιο και έχει ποζάρει με έναν πολύ αστείο τρόπο. Στην περιγραφή της φωτογραφίας λέει: «Πλύνε τα χέρια σου. Πάρε μία πόζα. #officevibes #funtimes».

Η αγαπημένη της μαμά είδε την ανάρτηση και έσπευσε να κάνει το δικό της σχόλιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!