Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Συνατσάκη-Στρατής: Το στοιχείο που «έριξε» λάδι στη φωτιά για τη σχέση τους
[Queen]: Συνατσάκη-Στρατής: Το στοιχείο που «έριξε» λάδι στη φωτιά για τη σχέση τους

[Queen]: Συνατσάκη-Στρατής: Το στοιχείο που «έριξε» λάδι στη φωτιά για τη σχέση τους

Τελικά τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Πριν από μερικές εβδομάδες μία γάτα στα story της Μαίρης Συνατσάκη στάθηκε αφορμή για να αναρωτηθούν όλοι σε ποιον ανήκει, και αν υιοθέτησε καινούργιο αδεσποτάκι. Λίγες ημέρες αργότερα η ίδια γάτα εθεάθη στο Instagram account και στην αγκαλιά του Ίαν Στρατή και όπως αντιλαμβάνεσαι αυτό μας έκανε να συμπεράνουμε κάποια πράγματα.

Μπορεί να υπάρχει άρνηση και από τις δυο πλευρές για το αν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους ή όχι, όμως τα στοιχεία άλλα λένε. Πριν από λίγες ημέρες σε story της ξανά, η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε πως η γατούλα αυτή δεν ανήκει σε κάποιον συγκεκριμένα (παρά το γεγονός πως ήταν ίδια με του Ίαν) και πως σύντομα θα μας εξηγήσει τι συμβαίνει.

Κι εκεί που είχαμε όλη την καλή διάθεση να πιστέψουμε πως μάλλον υιοθέτησε ή φιλοξένησε για λίγο καιρό κάποιο αδεσποτάκι, έρχεται ένα νέο στοιχείο που δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης για το αν τελικά τρέχει κάτι ή όχι μεταξύ τους.

Όπως είδαμε στη Φωλιά των Κου Κου και σε «έρευνα» που έκανε στα social media, η Μαίρη Συνατσάκη πριν από περίπου τέσσερις μήνες (άρα κάπου στον Δεκέμβριο) ανέβασε ένα story στο οποίο φορούσε μια μπλούζα μαρινιέρα. Και θα αναρωτηθείς, που είναι το κακό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!