Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Ο Σασμός δεν είναι μόνο βεντέτα! Ο Ξαρχάκος διασκευάζει μια χαμένη αγάπη με τη φωνή του Ξυλούρη…
[Queen]: Ο Σασμός δεν είναι μόνο βεντέτα! Ο Ξαρχάκος διασκευάζει μια χαμένη αγάπη με τη φωνή του Ξυλούρη…

[Queen]: Ο Σασμός δεν είναι μόνο βεντέτα! Ο Ξαρχάκος διασκευάζει μια χαμένη αγάπη με τη φωνή του Ξυλούρη…

Εκτός από την πλοκή της σειράς που καθημερινά κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, ο «Σασμός» έχει και ένα υπέροχο τραγούδι τίτλων.

Κάθε βράδυ, από Δευτέρα ως και Πέμπτη στις 21.00, παρακολουθούμε με αμείωτο ενδιαφέρον στον ALPHA τη νέα σειρά «Σασμός», που εκτυλίσσεται στην Κρήτη.

Ο «Σασμός», ωστόσο, δεν είναι μόνο η βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειες Σταματάκη και Βρουλάκη. Είναι και το τραγούδι των τίτλων, που σε ταξιδεύει μιλώντας για μια χαμένη αγάπη.

Σασμός: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Αργυρώ και τον Αστέρη! Το πρώτο κρυφό ραντεβού
Η πλοκή του «Σασμού»

Η πλοκή της σειράς περιστρέφεται γύρω από δυο νέους, την Αργυρώ Βρουλάκη και τον Αστέρη Σταματάκη, οι οποίοι ερωτεύονται κεραυνοβόλα. Ωστόσο, εδώ και χρόνια ανάμεσα στις οικογένειές τους υπάρχει βεντέτα μιας και ο πατέρας του Αστέρη σκότωσε τον πατέρα της Αργυρούς.

Ο έρωτάς τους θα περάσει από σαράντα κύματα, θα δώσει μάχη για να επιβληθεί αυτής της κρητικής παράδοσης και να φέρει – ευχόμαστε- τη συμφιλίωση, δηλαδή τον σασμό.

Το τραγούδι των τίτλων

Ο σημαντικός Έλληνας συνθέτης, Σταύρος Ξαρχάκος, διασκεύασε αποκλειστικά για τη σειρά του Alpha, «Σασμός», ένα από τα πιο συγκινητικά και λυρικά του τραγούδια, το «Χαμένη αγάπη».

Ο Νίκος Ξουλούρης, σε στίχους Ματθαίου Μουντέ, αφηγείται με δωρικά σπαραχτικό τρόπο την ιστορία μιας εμποδισμένης αγάπης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!