Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: SAG Awards 2021: Οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν και το Crown σάρωσε ξανά
[Queen]: SAG Awards 2021: Οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν και το Crown σάρωσε ξανά

[Queen]: SAG Awards 2021: Οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν και το Crown σάρωσε ξανά

Άλλη μια διοργάνωση στην οποία το «Στέμμα» είναι υποψήφιο.

Μπορεί η τέταρτη σεζόν του Crown να βγήκε στον αέρα τον Νοέμβριο του 2020, όμως μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει ρεκόρ προβολών στο Netflix και ο κόσμος να αγαπήσει τη σεζόν περισσότερο από όλες. Φαίνεται πως σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η εμφάνιση της πριγκίπισσας Diana, την οποία η Emma Corrin απέδωσε απίστευτα.

Υπήρχαν φορές που νομίζαμε πως βλέπαμε actually την πριγκίπισσα Diana και αυτό ήταν πραγματικά εξαιρετικό. Η τέταρτη σεζόν ήταν και η δική μας αγαπημένη μέχρι στιγμής και ανυπομονούμε απίστευτα για τη συνέχεια. Καθώς φαίνεται όμως το Crown απέκτησε ιδιαίτερη απήχηση σε πολύ κόσμο και αυτό φαίνεται και από τις υποψηφιότητες που έχει λάβει σε όλες τις διοργανώσεις βραβείων μέχρι στιγμής.

Έξι υποψηφιότητες έχει λάβει στα Critic’s Choice Awards που θα πραγματοποιηθούν στις 7 Μαρτίου, τέσσερις στις Χρυσές Σφαίρες που θα γίνουν στις 28 Φεβρουαρίου και πέντε στα SAG Awards όπως θα δούμε παρακάτω αναλυτικά τις υποψηφιότητες.

Κανονικά τα SAG Awards τα βλέπαμε πάντα μέσα στον Ιανουάριο, αν θυμάσαι εκεί πέρυσι είδαμε τη συνάντηση που έγραψε ιστορία, και αυτή δεν ήταν άλλη από τη στιγμή που ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston συναντήθηκαν στα παρασκήνια, αφού παρέλαβαν τα βραβεία τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!