Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Queen]: Ψάχνεις μια fitness ρουτίνα; Yιοθέτησε της Κate Moss!
[Queen]: Ψάχνεις μια fitness ρουτίνα; Yιοθέτησε της Κate Moss!

[Queen]: Ψάχνεις μια fitness ρουτίνα; Yιοθέτησε της Κate Moss!

Το 47χρονο top model διαθέτει αξιοζήλευτες αναλογίες και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη γυμναστική και τη διατροφή που ακολουθεί.

H Kate Moss θεωρείται αναμφίβολα ένα από τα πιο καταξιωμένα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα της γενιάς της. Έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στο χώρο της μόδας αφού έχει περπατήσει και φωτογραφηθεί για όλους τους κορυφαίους σχεδιαστές. Τα τελευταία χρόνια έχει ιδρύσει δικό της πρακτορείο με την επωνυμία Kate Moss Agency.

Η fitness ρουτίνα της

Η 47χρονη διαθέτει petite σωματότυπο αφού έχει ύψος 1,70. Η Kate Moss ασκείται συχνά για να παραμένει σε φόρμα. Λατρεύει να πηγαίνει για κολύμπι, κάτι που βοηθά στη διατήρηση της φόρμας της. Γυμνάζεται για μία ώρα τέσσερις φορές την εβδομάδα τακτικά και η ρουτίνα προπόνησής της περιλαμβάνει:

1) Τρέξιμο σε διάδρομο για προθέρμανση. Πηγαίνει επίσης για τζόκινγκ καθημερινά.
2) Προπόνηση με βάρη χρησιμοποιώντας ελαφριά βάρη τρεις φορές την εβδομάδα.
3) Εκτελεί πολλές επαναλήψεις χρησιμοποιώντας βάρη για να τονώσει το σώμα της.

«Ποτέ δεν ήμουν φαν του γυμναστηρίου, ή οτιδήποτε τέτοιο. Σκεφτόμουν ώχου! Με κάνει άρρωστη αυτό το πράγμα. Ξεκίνησα να γυμνάζομαι συστηματικά και μου αρέσει στ’ αλήθεια. Είμαι αρχάρια αλλά ξεκίνησα γυμναστήριο και αισθάνομαι πραγματικά καλά. Κάνω μια φορά την ημέρα εδώ και λίγες εβδομάδες και εδώ και λίγες μέρες βλέπω διαφορά. Πάντα ζούσα αυτή την αγωνία του γυμναστηρίου και σκεφτόμουν το δεν θα πάω ποτέ, αλλά πιέστηκα λίγο στην αρχή και είδα τη διαφορά στο σώμα μου σε δέκα μέρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!