Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Η προτελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη έχει κάτι το εξωτικό
[Queen]: Η προτελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη έχει κάτι το εξωτικό

[Queen]: Η προτελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη έχει κάτι το εξωτικό

Συγκεκριμένα ένα μοτίβο που σίγουρα θα χαρακτήριζες «exotic».

Δεν χρειάζεται να παρατηρείς χρόνια την τηλεοπτική πορεία της Ελένης Μενεγάκη , δεν χρειάζεται να έχεις περάσει ώρες ολόκληρες βλέποντας τις εκπομπές της για να καταλάβεις πως τις δύο τελευταίες ημέρες -χθες και σήμερα, δηλαδή- είναι πολύ φορτισμένη. Αποχαιρετάει συνεργάτες, κάνει αναδρομές, συγκινείται on air αλλά στρέφει και την προσοχή μας στους αθέατους ήρωες των εκπομπών της όλα αυτά τα χρόνια.

Μας δείχνει το ipad που μιλάει από τις επτά το πρωί με τους συναδέλφου της, οδηγεί την κάμερα backstage προσκαλώντας όλο τον κόσμο να γνωρίσει τους φροντιστές, τους camera men και όσους είναι εκεί δίπλα της καθημερινά για να βγει (και για να πετύχει) αυτή η εκπομπή. Η γνώμη που έχουν οι συνεργάτες σου για εσένα είναι γνώμονας της αξίας σου, όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά σε όλα τα επαγγέλματα. Και δεν αναφερόμαστε στην επαγγελματική αξία, αλλά στο ήθος και στον χαρακτήρα κάποιου. Και για την Ελένη Μενεγάκη η διάχυτη συγκίνηση στο πλατό φανερώνει πως η γνώμη αυτή είναι η καλύτερη.

Τις τελευταίες μέρες όμως δεν νιώθει μόνο συναισθηματική φόρτιση, αλλά και στυλιστική «απελευθέρωση». Αυτήν την εβδομάδα αποχωρίζεται τις αγαπημένες της μονοχρωμίες και επιλέγει ένα mini, lurex φόρεμα χθες και ένα midi Versace σήμερα (από τα καταστήματα Luisa) με το iconic, exotic print του Οίκου σε πράσινες, φυσικά, αποχρώσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!