Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Πρίγκιπας Κάρολος: Η συνήθεια στο φαγητό που δεν έχει αλλάξει ποτέ
[Queen]: Πρίγκιπας Κάρολος: Η συνήθεια στο φαγητό που δεν έχει αλλάξει ποτέ

[Queen]: Πρίγκιπας Κάρολος: Η συνήθεια στο φαγητό που δεν έχει αλλάξει ποτέ

Να μια λεπτομέρεια που δεν γνώριζες για τον πρίγκιπα της Ουαλίας

Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι ο πρώτος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ και του Φίλιππου, και τα τρία τελευταία χρόνια έχουμε μάθει περισσότερα πράγματα γι’ αυτόν και την οικογένειά του, μέσα από τη σειρά του Netflix, The Crown. Ο Κάρολος είναι γνωστός για τις εκλεκτικές συνήθειες του. Του αρέσουν πολύ οι σκίουροι, ενώ έχει ακουστεί πως δεν είχε ιδέα τι είναι το σελοφάν (διαφανής μεμβράνη).

Royal από την ημέρα που γεννήθηκε, ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε πάντα τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και έχει έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο για να απολαμβάνει τα πράγματα. Στην πραγματικότητα, ο πρίγκιπας τρώει το ίδιο ακριβώς πράγμα για πρωινό κάθε μέρα και δεν είναι τόσο φανταχτερό όσο νόμιζες.

Όπως ο πατέρας του, ο πρίγκιπας Φίλιππος, έτσι και ο πρίγκιπας Κάρολος είναι εξαιρετικά ευαίσθητος στην υγεία. Καθώς μεγαλώνει, συνεχίζει να είναι πολύ δραστήριος και ζωντανός. Στην πραγματικότητα, εκτελεί συχνά περισσότερα καθήκοντα στη βασιλική οικογένεια από οποιονδήποτε άλλο. Ένας λόγος που ο μελλοντικός βασιλιάς παραμένει τόσο «ζωντανός» και δραστήριος είναι η αυστηρή διατροφή του.

Ενώ ο πρίγκιπας λατρεύει το πρωινό του κάθε πρωί, δεν τρώει ποτέ μεσημεριανό γεύμα. Σύμφωνα με το βιβλίο της Sally Bedell Smith, Prince Charles: The Passions and Paradoxes of a Improbable Life, ο πρίγκιπας έχει ένα ελαφρύ πρωινό, αλλά δεν τρώει καθόλου μεσημεριανό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!