Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Ο πρίγκιπας George δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς και ξέρουμε τον λόγο
[Queen]: Ο πρίγκιπας George δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς και ξέρουμε τον λόγο

[Queen]: Ο πρίγκιπας George δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς και ξέρουμε τον λόγο

Και φυσικά θα τον μοιραστούμε μαζί σου

Ο πρίγκιπας George είναι το πρώτο παιδί του πρίγκιπα William και της Kate Middleton και τρίτος στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου μετά τον μπαμπά του Will και τον παππού Κάρολο. Ωστόσο πληροφορίες και δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο νεαρός πρίγκιπας δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς. Και ξέρουμε και τον λόγο για τον οποίο θα συμβεί αυτό, αν πράγματι γίνει. Ο πρώην βασιλικός ανταποκριτής του BBC Christopher Lee, ισχυρίστηκε τολμηρά ότι ο πρίγκιπας William και το μεγαλύτερο παιδί της Kate, George, δεν θα φορέσουν ποτέ το στέμμα για χιλιάδες λόγους.

Σε ένα άρθρο για τον News Statesman το 2013, υποστήριξε ότι η μοναρχία δεν θα υπάρχει τη στιγμή που η τρίτη γραμμή του θρόνου είναι έτοιμη να γίνει βασιλιάς. Ισχυρίστηκε ότι η δημοτικότητα της μοναρχίας εξαρτάται σήμερα από την ίδια τη Βασίλισσα, τη μακροζωία και τον αέρα του μυστηρίου της, ενώ ο διάδοχός της πρίγκιπας Κάρολος είναι πολύ λιγότερο δημοφιλής. Ως εκ τούτου, υποστήριξε ότι, ενώ η ψηφοφορία δείχνει ότι η μοναρχία υποστηρίζεται γενικά, αυτό συμβαίνει μόνο επειδή οι άνθρωποι δεν αποσυνδέουν τη βασίλισσα Ελισάβετ, από το ίδιο το θεσμικό όργανο.

Ο ειδικός έγραψε: «Η ψηφοφορία για μια μοναρχία υποστηρίζει έναν θεσμό. Η ψηφοφορία για τον κυρίαρχο είναι αρκετά διαφορετικός παράγοντας Χ». Ο κυρίαρχος είναι διασημότητα και διασημότητα είναι το παν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!