Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: Πώς θα τον ερωτευτείς ξανά (ναι, γίνεται!) και θα ζωντανέψεις τη σχέση σας
[Queen]: Πώς θα τον ερωτευτείς ξανά (ναι, γίνεται!) και θα ζωντανέψεις τη σχέση σας

[Queen]: Πώς θα τον ερωτευτείς ξανά (ναι, γίνεται!) και θα ζωντανέψεις τη σχέση σας

Οι πιο εύκολοι και παράλληλα αποτελεσματικοί τρόποι.

Oι σχέσεις θέλουν καθημερινή προσπάθεια και από τους δύο συντρόφους για να αντέξουν στο χρόνο. Κακά τα ψέματα κορίτσια το γνωρίζουμε όλες αυτό. Υπάρχουν πολλά σπουδαία πράγματα που στηρίζουν μία μακροχρόνια σχέση. Μία πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι τα ευτυχισμένα ζευγάρια έχουν καλύτερη υγεία και ευημερία από ότι έχει ένα μοναχικό ή διαζευγμένο συνομήλικο άτομο. Ναι, κι όμως! Η αγάπη κάνει θαύματα και αποδεικνύεται πλέον περίτρανα.

7 πράγματα που δεν θα σου αποκαλύψει ποτέ ένας άνδρας. Κάνε κλικ εδώ για να τα μάθεις όλα.
Τι γίνεται όταν περνάτε κρίση;

Είναι πιθανό μετά από πολλά χρόνια γάμου ή απλής συμβίωσης, ο ένας από τους δύο να νιώθει «παγωμένος» και να έχει χάσει την ερωτική του διάθεση. Η ηλικία, το άγχος, οι ρυθμοί της καθημερινότητας και η συνεχής απασχόληση με τη δουλειά και τα παιδιά είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Όποιος και αν είναι ο λόγος για τον οποίο έχετε απομακρυνθεί, υπάρχει τρόπος να έρθεται ξανά κοντά και να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Πώς θα έρθετε ξανά πιο κοντά

1) Κάντε μια μικρή απόδραση

Το να φύγετε μακριά (υπάρχουν πολλοί εντυπωσιακοί κοντινοί προοορισμοί) θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε ο ένας στον άλλο, ακόμη και ένα Σαββατοκύριακο στο σπίτι, αν το αντιμετωπίσετε σωστά είναι πολύ πιθανόν να βοηθήσει να ανανεώσετε το δεσμό σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!