Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: Πώς θα καταλάβεις ότι δεν σε θέλει, μέσα από τη γλώσσα του σώματος
[Queen]: Πώς θα καταλάβεις ότι δεν σε θέλει, μέσα από τη γλώσσα του σώματος

[Queen]: Πώς θα καταλάβεις ότι δεν σε θέλει, μέσα από τη γλώσσα του σώματος

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά που περνάμε, έχεις να διαχειριστείς και αυτό!

Δύσκολοι οι καιροί, δύσκολη και η καθημερινότητα και ευτυχώς που έχουμε τις μικρές χαρές της ζωής για να ξεχνιόμαστε. Μία από αυτές δεν είναι σίγουρα η εμμονή με έναν άντρα που τελικά δεν καταλήγει πουθενά. Είναι μία κατάσταση ψυχοφθόρα η οποία ως μοναδικό σκοπό έχει να επιβαρύνει την ήδη περίεργη ψυχολογία σου. Εσύ ωστόσο επιμένεις παρόλο που το περιβάλλον σου, σε συμβουλεύει να πας παρακάτω και να σταματήσεις να ασχολείσαι. Αν λοιπόν οι συμβουλές των φίλων σου και η μη εξέλιξη των πραγμάτων δεν είναι αρκετή για να σε πείσει, σου έχω την αλάνθαστη γλώσσα του σώματος που έχει πάντα δίκιο. Με λίγα λόγια, πώς θα καταλάβεις ότι δε σε θέλει… χωρίς καν να σου το πει!

Κρατάει αποστάσεις

Στις μέρες μας σίγουρα είναι υπόδειγμα μιας και αυτό είναι το μότο της εποχής. Το θέμα είναι ότι κρατάει απόσταση από σένα και μόνο. Ενώ γενικά είναι ένας τύπος ανοιχτός και κοινωνικός, με σένα φροντίζει να είναι το υπόδειγμα που θα ζήλευε μέχρι και ο Χαρδαλιάς. Συγνώμη αλλά εγώ ξέρω ότι όταν κάποιος σε θέλει, σε πλησιάζει και μάλιστα ασφυκτικά.

Το ψεύτικο χαμόγελο

Έχεις νιώσει ποτέ να είσαι τόσο χαρούμενη που να γελάνε και τα μουστάκια σου; Ε λοιπόν αυτός δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή, τουλάχιστον όχι όσο είναι μαζί σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!