Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: Πώς θα καταφέρεις να φλερτάρεις ξανά μετά από μία τοξική σχέση
[Queen]: Πώς θα καταφέρεις να φλερτάρεις ξανά μετά από μία τοξική σχέση

[Queen]: Πώς θα καταφέρεις να φλερτάρεις ξανά μετά από μία τοξική σχέση

Μπορεί ο πρώην σου να σου άφησε «πληγές», όμως πίστεψέ το. Μπορείς να προχωρήσεις!

Μόλις κατάφερες να διαλύσεις μια τοξική σχέση, να απομακρυνθείς από έναν άνθρωπο που μόνο καλόδεν σου έκανε και… είσαι χάλια. Είναι απόλυτα λογικό! Και θα πονέσεις, και θα κλάψεις και θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς και να θυμηθείς τις (λίγες) καλές στιγμές που είχατε μαζί.

4 περιπτώσεις στις οποίες «πρέπει» να πεις ψέματα στον αγαπημένο σου
Τοξική σχέση: Τι σημαίνει;

Αν ένιωθες πως ο σύντροφός σου σου ασκούσε υπερβολικό έλεγχο, αν ένιωθες τεράστια πίεση και αν έπρεπε να λογοδοτείς για ό,τι έκανες μέσα στη σχέση σου, τότε ναι! Ήσουν μέσα σε μια τοξική σχέση.

Οι τοξικοί άνθρωποι έχουν την τάση να θέλουν να κάνουν πάντα το δικό τους, να χειραγωγούν και να μειώνουν τον σύντροφό τους. Θέλουν, στην ουσία, να μειώνουν την αυτοεκτίμηση του άλλου μιας και έτσι οι ίδιοι νιώθουν ότι έχουν το πάνω χέρι.

Και κάπου εκεί εσύ καταλήγεις να είσαι δέσμια ενός ανθρώπου, να μην μπορείς να πάρεις ανάσα και τελικά να μην είσαι καθόλου χαρούμενη. Έτσι δεν νιώθεις μετά από αυτήν τη σχέση ; Υπομονή!

Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα όσο κι αν δεν το πιστεύεις. Σύντομα, όμως, θα μπορέσεις να αφεθείς, να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που να σε κάνει ευτυχισμένη και όλα θα σου πάνε υπέροχα.

Πώς θα αφεθείς και πάλι

Το ξέρω! Έχοντας περάσει δύσκολα μέσα σε μία τοξική σχέση, νιώθεις μεγάλη εξάντληση, αλλά και άρνηση να γνωρίσεις έναν νέο άνθρωπο και να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!