Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: Ποιο φύλο ερωτεύεται πρώτο; Η αλήθεια αποκαλύφθηκε!
[Queen]: Ποιο φύλο ερωτεύεται πρώτο; Η αλήθεια αποκαλύφθηκε!

[Queen]: Ποιο φύλο ερωτεύεται πρώτο; Η αλήθεια αποκαλύφθηκε!

Οι σχέσεις ανδρών-γυναικών είναι πολυσύνθετες και το dating εν έτει 2021 δεν θυμίζει σε τίποτα τις παλιές εποχές. Αν αναρωτιέσαι ωστόσο ποιό από τα δύο φύλα ερωτεύεται πρώτο, η απάντηση θα σε προβληματίσει.

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Στην πραγματικότητα, όλα κρίνονται από ορμόνες και άλλες χημικές αντιδράσεις στον εγκέφαλο και το σώμα. Οι άνδρες ερωτεύονται γρηγορότερα και πιο έντονα και μπορεί ακόμη και να πιστεύουν ότι είναι αγάπη με την πρώτη ματιά, πιο συχνά από τις γυναίκες. Αυτό οφείλεται στην έντονη αρχική τους φυσική έλξη για μια γυναίκα. Οι άνδρες τείνουν επίσης να λένε σ’αγαπώ πρώτοι ενώ οι γυναίκες αναρωτιούνται ακόμα για τα αισθήματά τους.

Δεν είναι ρομαντικός αλλά είναι ο ιδανικός! 4 ενδείξεις που θα σε πείσουν
Ποιο φύλο ερωτεύεται πρώτο; Όλη η αλήθεια

via GIPHY

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη σε 172 φοιτητές που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Social Psychology, οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να εμπιστευτούν το αντίθετο φύλο. Αυτό γίνεται λόγω της υποσυνείδητης βιολογικής επιτακτικής ανάγκης τους να βρουν τον καταλληλότερο σύντροφο για τον πατέρα των παιδιών. Την ίδια ώρα το σεξ γίνεται καλύτερο για μια γυναίκα μόλις ικανοποιηθούν οι συναισθηματικές της ανάγκες.

Στην πραγματικότητα, εάν μια γυναίκα ελκύεται αμέσως από έναν άνδρα, μπορεί αυτό να αποτελεί «κόκκινη σημαία». Αυτή η αντίδραση είναι ένα σαφές σημάδι ότι προσελκύεται από μια φαντασία για το ποιος μπορεί να είναι και όχι απαραίτητα με το ποιος είναι πραγματικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!