Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Ε όχι! Τον χωρισμό αυτό δεν τον περίμενες με τίποτα στο Hollywood
[Queen]: Ε όχι! Τον χωρισμό αυτό δεν τον περίμενες με τίποτα στο Hollywood

[Queen]: Ε όχι! Τον χωρισμό αυτό δεν τον περίμενες με τίποτα στο Hollywood

Μα πώς;

Και σαν να μην μας έφτανε ο κορονοϊός και η καραντίνα στην οποία βρισκόμαστε τις τελευταίες περίπου δύο εβδομάδες, έχουμε να δεχθούμε και τους χωρισμούς στο Hollywood, οι οποίοι σκάνε έτσι από το πουθενά. Και κάπως έτσι μετά την αναβολή του γάμου της Emma Stone μαθαίνουμε και για έναν χωρισμό, τον οποίο ας είμαστε ειλικρινείς δεν τον περιμέναμε με τίποτα.

Ο λόγος για την Lana Del Rey και τον σύντροφό της Sean Larkin, οι οποίοι αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από λίγους μήνες σχέσης. Και όσο εμείς αναρωτιόμαστε ποιος, τι, πού, πότε και γιατί συνέβη αυτό, ο 46χρονος αστυνομικός έδωσε την δική του απάντηση για τον αναπάντεχο χωρισμό με την όμορφη και γλυκιά τραγουδίστρια.

Ο Sean μίλησε στους New York Times για τη σχέση του με την 34χρονη και είπε: «Τώρα είμαστε απλά φίλοι. Μιλάμε ακόμη, και γιατί όχι άλλωστε, όμως έχουμε και οι δύο πολύ φορτωμένο πρόγραμμα». Και αυτός υποθέτουμε πως είναι και ο λόγος του χωρισμού, αν και άφησε να εννοηθεί πως γενικά από την αρχή της σχέσης τους ήταν κάπως η κατάσταση.

Ήταν και δεν ήταν μαζί σα να λέμε. Πάντως για τον χρόνο που περνούσαν μαζί είπε: «Όταν ήμασταν στη Tulsa βγαίναμε έξω με τους συναδέλφους μου και τις συζύγους τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!