Τρίτη, 20 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: «Δε νομίζω ότι είναι αρκετή η συγγνώμη»: η Βάσω Λασκαράκη λύνει τη σιωπή της
[Queen]: «Δε νομίζω ότι είναι αρκετή η συγγνώμη»: η Βάσω Λασκαράκη λύνει τη σιωπή της

[Queen]: «Δε νομίζω ότι είναι αρκετή η συγγνώμη»: η Βάσω Λασκαράκη λύνει τη σιωπή της

H ηθοποιός πήρε θέση για τις καταγγελίες που έχουν ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στον χώρο του θεάτρου.

Δε δίνει συχνά συνεντεύξεις όμως αυτή τη φορά η Βάσω Λασκαράκη έλυσε τη σιωπή της και πήρε θέση για τις καταγγελίες που έχουν αρχίσει να διαδέχονται η μία μετά την άλλη στον χώρο του θεάτρου.

Η ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στο themakriti.gr για όλα: για τον γάμο της με τον Κρητικό, Λευτέρη Σουλτάτο, για την πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση, για την Κρήτη και φυσικά για όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον χώρο του θεάτρου.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν «η συγγνώμη είναι αρκετή» εκείνη απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια: «Νομίζω πως σε τόσο σοβαρά αδικήματα ή σοβαρές καταστάσεις η συγγνώμη είναι ένα λιθαράκι στην πολλή αρχή για να ξεκινήσει κάπως να παίρνει μορφή η δικαιοσύνη. Όχι δεν νομίζω ότι είναι αρκετή η συγγνώμη, είναι η αρχή σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Δε μιλάμε για απλά πράγματα, μιλάμε για πολύ σοβαρά αδικήματα που σου κάνουν το στομάχι να σφίγγεται και να λες δε θέλω να ακούσω άλλο. Σαφώς δεν μπορούν να μπούνε όλα στο ίδιο καζάνι όμως και μια συγγνώμη δεν μπορεί να είναι ποτέ αρκετή».

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε επίσης και για την παραίτηση της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη: «Προφανώς κάποιος πρέπει να αναλάβει μια ευθύνη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!