Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: Μετακομίζεις με το αγόρι σου; 5 πράγματα που κανένας δεν θα σου πει για τη συγκατοίκηση
[Queen]: Μετακομίζεις με το αγόρι σου; 5 πράγματα που κανένας δεν θα σου πει για τη συγκατοίκηση

[Queen]: Μετακομίζεις με το αγόρι σου; 5 πράγματα που κανένας δεν θα σου πει για τη συγκατοίκηση

Και σου τα λέω εγώ!

Μεγάλη απόφαση να μείνεις με τον καλό σου, και όσο κι αν η σκέψη σε τρομοκρατεί, η φυσική ροή των πραγμάτων, και εφόσον θέλετε να πάτε τη σχέση σας παρακάτω, αυτό προστάζει. Αν ρωτήσεις φίλους και γνωστούς που ήδη το… βιώνουν, οι απαντήσεις που θα λάβεις θα είναι ανάμεικτες και μπερδεμένες. Άλλος θα είναι ενθουσιώδης, και άλλος απογοητευμένος. Και τελικά, θα αναρωτηθείς εσύ με το αθώο σου μυαλουδάκι, τι ισχύει για την περιβόητη συγκατοίκηση; Φίλη μου, δε θα σου πω πώς είναι γιατί για κάθε άνθρωπο είναι διαφορετική η εμπειρία. Θα σου πω όμως, μερικά πράγματα που πρέπει να αναλογιστείς πριν κάνεις το μεγάλο βήμα, για να είσαι προετοιμασμένη για όλα!

Είτε σ’ αρέσει είτε όχι, θα μιλάς συνέχεια για χρήματα. Και θα τσακώνεσαι γι’ αυτά!

Θυμάσαι τότε που είχες το σπιτάκι σου, ίσως έμενες και με τους γονείς σου, και το μόνο που σε απασχολούσε ήταν να μπεις σε ένα πολυκατάστημα και να κάνεις τα ψώνια σου; Αυτά τώρα ξέχνα τα. Όχι μόνο θα πρέπει να κρύβεις τα υπερπολύτιμα αποκτήματά σου, αλλά ακόμα και αν δεν το κάνεις, θα πρέπει να εξηγείς το λόγο για τον οποίο προέβης στην αγορά φορέματος, την ίδια στιγμή που έχετε στόχο να πάρετε εκείνη την τέλεια πολυθρόνα. Και όχι ότι δεν σε νοιάζει η πολυθρόνα, αλλά πραγματικά με το φόρεμα ήσουν μπουκιά και συχώριο!

Θα ανακαλύψετε μία πολύ βασική διαφορά όσον αφορά στην καθαριότητα του σπιτιού

Πάντα στα ζευγάρια υπάρχει αυτός που είναι σχολαστικός και κάπως υστερικός, και αυτός που είναι πιο χαλαρός και κουλ. Αλλιώς δεν υπάρχει ισορροπία. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια, η πρώτη κατηγορία τείνουν να είναι οι άντρες, μιας και όλο και περισσότερο έχουν λόγο στη διαχείριση του σπιτιού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!