Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει το πρόσωπό της χωρίς ειδικά φίλτρα (photo)
[Queen]: Η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει το πρόσωπό της χωρίς ειδικά φίλτρα (photo)

[Queen]: Η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει το πρόσωπό της χωρίς ειδικά φίλτρα (photo)

Μία ανάρτηση δείχνει την πλαστή πραγματικότητα που δημιουργούν τα social media μέσω της τεχνολογίας.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και σε καμία περίπτωση δεν έλλειψαν οι αναρτήσεις από τις αγαπημένες μας celebrities για να περάσουν το δικό τους empowerment μήνυμα. Η κάθε μία έπιασε το θέμα από διαφορετική οπτική. Κάποιες εστίασαν στις εξελίξεις των τελευταίων μηνών σχετικά το ζήτημα της κακοποίησης. Άλλες βρέθηκαν να σχολιάζουν συνολικά τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία. Όλες, όμως, είχαν ένα κοινό: την αγάπη της γυναίκας για τον εαυτό της.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ένα κορίτσι που πολύ συχνά μιλάει δημόσια και ανοιχτά για τέτοια θέματα. Προσπαθεί να χρησιμοποιεί τη διασημότητά της για καλό σκοπό. Για να εμπνεύσει το κάθε κορίτσι και την κάθε γυναίκα να είναι η καλύτερη πλευρά του εαυτού της, να είναι καλά με αυτήν και να μπορεί να δει την ομορφιά της χωρίς να χρειάζεται μακιγιάζ και φίλτρα.

Η παρουσιάστρια πριν από μερικές ώρες αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση, η οποία αποτέλεσε ένα υπέροχο παράδειγμα της υγιούς εικόνας του εαυτού της. Σε αυτήν ουσιαστικά δείχνει πώς είναι με και χωρίς φίλτρο με ένα ιδιαίτερο caption.

«Πιο πολλή αλήθεια για τις γυναίκες. Λιγότερη πίεση να ταιριάξουν σε μικρά κουτάκια που εξυπηρετούσαν για αιώνες την κοινωνία. Περισσότερη ελευθερία. Περισσότερη συμπόνια. Πιο πολύ οι εαυτές μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!