Σάββατο, 8 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: MasterChef: Επιβεβαιώθηκε το Spoiler! Ξανά στο παιχνίδι η Μαρίνα και το Twitter αντέδρασε (photos)
[Queen]: MasterChef: Επιβεβαιώθηκε το Spoiler! Ξανά στο παιχνίδι η Μαρίνα και το Twitter αντέδρασε (photos)

[Queen]: MasterChef: Επιβεβαιώθηκε το Spoiler! Ξανά στο παιχνίδι η Μαρίνα και το Twitter αντέδρασε (photos)

Μονομαχίες στο σημερινό επεισόδιο!

Η διαδικασία επιστροφής παικτών που αποχώρησαν από τον φετινό διαγωνισμό συνεχίζεται, μία ημέρα αφότου η Μαργαρίτα Νικολαΐδη άρπαξε τη λευκή ποδιά και επέστρεψε με δόξα και τιμή στο «MasterChef 5 ».

Η παίκτρια είχε αποχωρήσει την προηγούμενη εβδομάδα μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με το που ακούστηκε το όνομά της, οι συμπαίκτες της ενθουσιάστηκαν!

Οι έξι «εισβολείς», Ιωάννης Αυλωνίτης, Αντώνης Μητρόπουλος, Μαρίνα Ντεμολλάι, Νίκος Σκορδάκης, Αλέξανδρος Συνοδινός, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία για να κερδίσουν την είσοδο τους στον διαγωνισμό. Σήμερα το βράδυ, έξι μαχαίρια με αριθμούς βρέθηκαν μπροστά στους πρώην συμπαίκτες. Έπρεπε να επιλέξει ένα ο καθένας με αριθμό, καθώς και τον παίκτη από εκείνους που βρίσκονται στον εξώστη.

Τα ζευγάρια που σχηματίστηκαν είναι τα εξής:

Νίκος με Λία, Μαρίνα με Μαρία, Αλέξανδρος με Παναγιώτη, Ιωάννης με Στέφανο, Αντώνης με Ανούς, Κωνσταντίνα με Παύλο.

Όσοι φορούν τη λευκή ποδιά, οι παλιοί παίκτες δηλαδή, είχαν 10 λεπτά να επιλέξουν το υλικά της επιλογής τους και τον χρόνο που θα μαγειρέψουν. Τα πρώτα τρία ζευγάρια είναι αυτά που διαγωνίζονται αρχικά, με την καλύτερη προσπάθεια από το κάθε ζευγάρι να συνεχίζει στον διαγωνισμό.

Στο πρώτο ζευγάρι, την Λία και το Νίκο, οι κριτές έκριναν πως το πιάτο της Λίας ήταν το καλύτερο αφού το χοιρινό του Νίκου ήταν ωμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!