Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του Mystery Box
[Queen]: MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του Mystery Box

[Queen]: MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του Mystery Box

Απίστευτες σκηνές πανικού στο σημερινό επεισόδιο!

Αρχίζει μια νέα εβδομάδα σήμερα το βράδυ στο MasterChef και οι επίδοξοι μάγειρες επιστρέφουν στις κουζίνες για να μαγειρέψουν.

Στο χθεσινό επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής η κόκκινη ομάδα έχασε στην ομαδική δοκιμασία και επομένως τέθηκαν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, η Λία, η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος. Ο Αλέξανδρος ήταν ο διαγωνιζόμενος που τελικά έπρεπε να αποχαιρετήσει η κόκκινη ομάδα.

Εμπνευσμένο από την καμπάνια μεγάλης εταιρίας αθλητικών ειδών, στο σημερινό επεισόδιο του Mystery Box, οι παίκτες έχουν να κάνουν με βιώσιμη μαγειρική, πρέπει να μαγειρέψουν δηλαδή ένα πιάτο με ανακυκλώσιμα υλικά. Στην διάθεση τους έχουν 45 λεπτά.

Η κριτική επιτροπή δοκίμασε τα πιάτα του Παναγιώτη, της Μαργαρίτας, του Ιωάννη, και του Διονύση, και τα αξιολόγησε. Ο παίκτης που ετοίμασε τελικά το πιο νόστιμο πιάτο και αυτός που πείρε τα πλεονεκτήματα για το τεστ δημιουργικότητας δεν είναι άλλος από τον Ιωάννη. Ο Ιωάννης πήρε στα χέρια του την ελεύθερη κάρτα ασυλίας, μετά την απόφαση της προηγούμενης κατόχου, της Μαρίας, να την χρησιμοποιήσει για να σώσει τον εαυτό της.

Οι παίχτες στην συνέχεια έπρεπε να μονομαχήσουν μαγειρικά στο τεστ δημιουργικότητας όπου θα κληθούν να φτιάξουν το τέλειο brunch. Ο Ιωάννης αποφάσισε να μαγειρέψει και έδωσε το πλεονέκτημα του στην Μαρία, η οποία πέρασε στον εξώστη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!