Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Η L’Oréal Paris υπογραμμίζει τη δέσμευσή της για ενδυνάμωση των γυναικών σε όλο τον κόσμο
[Queen]: Η L’Oréal  Paris υπογραμμίζει τη δέσμευσή της για ενδυνάμωση των γυναικών σε όλο τον κόσμο

[Queen]: Η L’Oréal Paris υπογραμμίζει τη δέσμευσή της για ενδυνάμωση των γυναικών σε όλο τον κόσμο

Για τον εορτασμό της 50ης επετείου της εμβληματικής υπογραφής “Γιατί σου αξίζει”, η L’Oréal Paris λανσάρει το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα StandUpενάντια στην παρενόχληση σε δημόσιους χώρους.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η L’Oréal Paris ανακοινώνει την 50ή επέτειο της εμβληματικής υπογραφής “Γιατί σου αξίζει.” Εδώ και μισό αιώνα, η μάρκα συνεχίζει αδιάκοπα την προσπάθειά της να διαλύσει τα εμπόδια με μοναδικό στόχο της την ενδυνάμωση των γυναικών. Από την πρωτοποριακή επιστήμη και τις καινοτομίες που δίνουν αυτοπεποίθηση στις γυναίκες μέσω της ομορφιάς, έως την οικογένεια spokespersons με έμφαση στη διαφορετικότητα, η L’Oréal Paris συνεχίζει τον αγώνα της ενάντια σε κάθε μορφή στερεότυπων προσφέροντας στις γυναίκες την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που χρειάζονται για να διεκδικήσουν τη θέση που αξίζουν στην κοινωνία.

Συγκεκριμένα, η μάρκα επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για προστασία της ατομικής αξίας μέσω του εκπαιδευτικού της προγράμματος Stand Up ενάντια στην παρενόχλησης σε δημόσιους χώρους, το οποίο ενεργοποιήθηκε παγκοσμίως στις 8 Μαρτίου 2020 σε συνεργασία με τη διεθνή ΜΚΟ Hollaback!. Όπως αποκαλύφθηκε σε μια δεύτερη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ipsos*, αυτή η πρωτοβουλία παραμένει προτεραιότητα, με μία στις τρεις γυναίκες να έχουν βιώσει σεξουαλική παρενόχληση σε δημόσιο χώρο στο πλαίσιο της πανδημίας COVID-19.

«Μου φαίνεται απίστευτο ότι η διάσημη υπογραφή μας έγινε 50 ετών, αλλά η αποστολή μας θα ολοκληρωθεί μόνο όταν δεν χρειάζεται πλέον να υπενθυμίσουμε στις γυναίκες την αξία τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!