Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: L’Oréal For The Future: Στρέφοντας το βλέμμα στο Βιώσιμο Μέλλον της Ομορφιάς
[Queen]: L’Oréal For The Future: Στρέφοντας το βλέμμα στο Βιώσιμο Μέλλον της Ομορφιάς

[Queen]: L’Oréal For The Future: Στρέφοντας το βλέμμα στο Βιώσιμο Μέλλον της Ομορφιάς

Οι φιλόδοξοι στόχοι της L’Oréal για τη βιωσιμότητα προς το 2030 και μια σειρά από παραδείγματα για το πως οι στόχοι αυτοί ζωντανεύουν μέσα από τα προϊόντα της.

Στο πλαίσιο των αυξανόμενων περιβαλλοντικών και κοινωνικών προκλήσεων, ο Όμιλος L’Oréal έχει επιταχύνει το μετασχηματισμό του προς ένα μοντέλο λειτουργίας, που σέβεται τα όρια του πλανήτη, ενώ παράλληλα ενισχύει τις δεσμεύσεις για βιωσιμότητα και κοινωνική ενσωμάτωση. Θέτοντας ως έτος ορόσημο το 2030, η L’Oréal έχει δεσμευτει να φέρει εις πέρας μια γενιά φιλόδοξων στόχων για τη βιωσιμότητα, μέσα από το πρόγραμμα L’Oréal for the Future.

Η στρατηγική βασίζεται σε τρεις πυλώνες:

  1. Μετασχηματιζόμαστε και σεβόμαστε τα όρια του πλανήτη
  2. Ενδυναμώνουμε το επιχειρηματικό μας οικοσύστημα, βοηθώντας τη μετάβαση σε ένα πιο βιώσιμο κόσμο
  3. Συμβάλλουμε στην επίλυση των προκλήσεων του κόσμου, υποστηρίζοντας επείγουσες κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανάγκες

Πιο συγκεκριμένα:

  • Μέχρι το 2025, όλες οι εγκαταστάσεις της L’Oréal θα έχουν επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα, μέσα από τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και τη χρήση 100% ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
  • Μέχρι το 2030, το 100% των πλαστικών που χρησιμοποιούνται στις συσκευασίες των προϊόντων της L’Oréal θα προέρχονται είτε από ανακυκλωμένες πηγές είτε από πηγές βιολογικής προέλευσης.
  • Μέχρι το 2030, η L’Oréal θα μειώσει κατά 50% ανά τελικό προϊόν, σε σύγκριση με το 2016, τις συνολικές εκπομπές της σε αέρια του θερμοκηπίου

Συμβάλλοντας στην επίλυση των προκλήσεων του κόσμου, η L’Oréal θα διαθέσει επίσης 150 εκατομμύρια ευρώ για την αντιμετώπιση επειγόντων κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!