Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Kris Jenner και Kourtney Kardashian κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση
[Queen]: Kris Jenner και Kourtney Kardashian κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση

[Queen]: Kris Jenner και Kourtney Kardashian κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση

Διάβασες πολύ σωστά

Όλα τα είχαμε ακούσει και τα είχαμε διαβάσει για την οικογένεια Kardashian όμως ακόμη και αυτό πάει πολύ και δυσκολευόμαστε πολύ να πιστέψουμε πως μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο από τα μέλη της οικογένειας. Η 64χρονη Kris Jenner κατηγορείται για «σωρεία ανεπιθύμητων σεξουαλικών εξελίξεων και για παρενόχληση με άλλο τρόπο για παράνομη συμπεριφορά», σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου.

Η Kourtney Kardashian αναφέρεται ως κατηγορούμενη επίσης στην αγωγή που υπέβαλε ο Marc McWilliams, ο οποίος κατέθεσε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση, εχθρικό εργασιακό περιβάλλον, φυλετικές διακρίσεις και διακρίσεις λόγω φύλου. Ο δικηγόρος της Jenner, Marty Singer, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε μια δήλωση στη DailyMail.com: «Οι Kris Jenner και Kourtney Kardashian αρνούνται έντονα τους εντελώς ψευδείς ισχυρισμούς του πρώην φρουρού ασφαλείας Marc McWilliams. Οι παράλογοι ισχυρισμοί του είναι σαφώς κατασκευασμένοι και έρχονται σε αντίθεση με τα εύκολα επιβεβαιωμένα γεγονότα. Η Kris δεν ενήργησε ποτέ ακατάλληλα προς αυτόν.

«Η εταιρεία ασφαλείας σταμάτησε να αναθέτει στον McWilliams να εργάζεται εκεί αφού ο φρουρός επανειλημμένα πιάστηκε να κοιμάται στο αυτοκίνητό του κατά την εργασία. Σημαντικά, ο McWilliams δεν υπέβαλε ποτέ καταγγελίες στον εργοδότη του για την Kris μέχρι να διεκδικήσει αυτόν τον γελοίο ισχυρισμό ένα χρόνο αργότερα.

«Παρόλο που η Kourtney κατονομάζεται στη μήνυση, δεν κατηγορείται ότι έκανε κάτι ακατάλληλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!