Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Ο κούκλος star χάνει την όρασή του από τα πολλά botox;
[Queen]: Ο κούκλος star χάνει την όρασή του από τα πολλά botox;

[Queen]: Ο κούκλος star χάνει την όρασή του από τα πολλά botox;

Τρομακτικό και μόνο στη σκέψη.

Οι celebrities βρίσκονται διαρκώς στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό κατά συνέπεια τους τοποθετεί διαρκώς στα πυρά αλλά και στην προσπάθεια να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κόσμου για συνεχή ανανέωση. Δεν είναι, λοιπόν, λίγοι αυτοί που τελικά θα επιλέξουν να βρεθούν κάτω από το νυστέρι του πλαστικού τους σε μία προσπάθεια να αλλάζουν συνεχώς σημεία πάνω τους και να κρατούν τα σημάδια του γήρατος όσο πιο μακριά γίνεται.

Φυσικά, αυτό δεν είναι κακό αν τους κάνει να νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους και να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, ωστόσο υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που συγκεκριμένοι άνθρωποι από τις πολλές επεμβάσεις καταλήγουν να αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά τους και τελικά να μη μοιάζουν καν με τους παλιούς τους εαυτούς.

Κι ακόμα κι αν δεν έχουν φτάσει σε αυτήν την περίπτωση, το botox, για παράδειγμα, που είναι μία από τις πιο εύκολες και συνήθειες πρακτικές που επιλέγουν, γίνεται αγαπημένος τους φίλος.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε μία φήμη από το National Enquirer ότι ένας πασίγνωστος και κούκλος star μπορεί να χάνει την όρασή του λόγω των πολλών ανάλογων επισκέψεων στον γιατρό για ενέσιμα που έκανε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.
Το GossipCop διερεύνησε το σκηνικό και επανήλθε δριμύτερο για να πει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο star στον οποίο αναφέρεται η φήμη είναι οRyan Seacrest , ο παρουσιαστής διάσημων τηλεοπτικών εκπομπών και δημιουργός του Keeping Up With The Kardashians.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!