Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Κορίνα Μεγαρίτη-Ασημίνα Σταμίρη: Πριν γίνουν εχθροί στις Άγριες Μέλισσες ήταν φίλες (photo)
[Queen]: Κορίνα Μεγαρίτη-Ασημίνα Σταμίρη: Πριν γίνουν εχθροί στις Άγριες Μέλισσες ήταν φίλες (photo)

[Queen]: Κορίνα Μεγαρίτη-Ασημίνα Σταμίρη: Πριν γίνουν εχθροί στις Άγριες Μέλισσες ήταν φίλες (photo)

Η Στέλλα Ψαρουδάκη και η Έλλη Τρίγγου γνωρίζονται πολύ πριν συναντηθούν στο Διαφάνι

Στις 27 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος των Άγριων Μελισσών και η αγωνία κορυφώνεται ολοένα και περισσότερο βλέποντας τις εικόνες και τα μίνι βίντεο που κυκλοφορούν. Νέα πρόσωπα έρχονται στη σειρά, τα οποία ήδη έχουν συστηθεί από το Instagram account της σειράς και οι εξελίξεις αναμένονται να είναι… άγριες.

Μια νέα εποχή ξεκινάει για τους κατοίκους του Διαφανίου και μια νέα οικογένεια εγκαθίστανται στο αρχοντικό των Σεβαστών. Ο Ακύλας Μεγαρίτης με τη σύζυγό του Ζωή και τα παιδιά τους Λευτέρη και Κορίνα, θα μείνουν στο σπίτι του Δούκα, με τον Ακύλα να έχει ένα πράγμα μόνο στο μυαλό του. Να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδερφού του. Σύμμαχο σε αυτό θα έχει και τη Μυρσίνη, η οποία θέλει να δει τις αδερφές Σταμίρη να καταστρέφονται.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας έτοιμος για εκδίκηση! Η φωτογραφία του Αιμίλιου Χειλάκη στο Διαφάνι
Η Κορίνα Μεγαρίτη και η Ασημίνα Σταμίρη γνωρίζονται πολύ πριν συναντηθούν στο Διαφάνι

Η Κορίνα Μεγαρίτη είναι η 20χρονη κόρη του Ακύλα, η οποία προσπαθώντας να εγκλιματιστεί στη νέα της καθημερινότητα θα πέσει στα δίχτυα του Μελέτη. Η μητέρα της Ζωή, δεν εγκρίνει αυτή τη σχέση και κατά συνέπεια ούτε και τον γάμο τους και αυτό θα φέρει σε ρήξη τις δύο γυναίκες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!