Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: Οι κοντές αφέλειες είναι μεγάλη τάση φέτος αλλά… πρέπει να προσέξεις
[Queen]: Οι κοντές αφέλειες είναι μεγάλη τάση φέτος αλλά… πρέπει να προσέξεις

[Queen]: Οι κοντές αφέλειες είναι μεγάλη τάση φέτος αλλά… πρέπει να προσέξεις

Θα στα εξηγήσουμε όλα!

Η ανακάλυψη των τάσεων στα μαλλιά κάθε φθινόπωρο είναι ο παράδεισος κάθε γυναίκας. Είναι υπέροχο να βλέπουμε νέα κουρέματα και χτενίσματα, να τα φανταζόμαστε πάνω μας και να συμβουλευόμαστε τον κομμωτή μας για το ποιο τελικά να επιλέξουμε. Αν είσαι beauty addict, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις καταλάβει ότι το απόλυτο κούρεμα για φέτος είναι το καρέ.

Είναι το haircut που επιλέγουν όλες οι celebrities και αυτό με το οποίο έχουν ενθουσιαστεί όλες οι γυναίκες. Εδώ, ωστόσο, δε θα ασχοληθούμε πάλι με το συγκεκριμένο κούρεμα. Θα μιλήσουμε για ένα άλλο hair trend, το οποίο είδαμε πολύ στις πασαρέλες διάσημων Οίκων Μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-2021, και που κατατάσσεται και αυτό ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Όπως θα δεις, λοιπόν, στην παρακάτω gallery, Οίκοι Μόδας, όπως Christian Dior, Victoria Beckham, Coach 1941, Dolce & Gabbana και Louis Vuitton, προτείνουν φέτος τις πολύ κοντές αφέλειες . Μιλάμε για αφέλειες, που καλύπτουν το ένα τρίτο του μετώπου, ίσα-ίσα που διακρίνονται, άλλες είναι ασύμμετρες και άλλες επιμελώς ατημέλητες με φορά προς τα έξω.

Αυτό το trend, όμως, θέλει πολλή προσοχή! Οι κοντές αφέλειες δεν ταιριάζουν σε όλες μας. Είναι ένα «δύσκολο» κούρεμα, που κολακεύει περισσότερο κορίτσια με οβάλ και γενικά στενό πρόσωπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!