Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Το κάρμα του… άνοιξε την πόρτα και μόλις αποχώρησε από το GNTM
[Queen]: Το κάρμα του… άνοιξε την πόρτα και μόλις αποχώρησε από το GNTM

[Queen]: Το κάρμα του… άνοιξε την πόρτα και μόλις αποχώρησε από το GNTM

Τελικά αυτό είναι δικαίωση;

Εννέα είναι τα άτομα που έχουν απομείνει στο σπίτι του Greece’s Next Top Model και σήμερα ακόμη ένα πρόσωπο θα αποχωρήσει από το διαγωνισμό. Η σημερινή δοκιμασία είχε δυσκολίες που κανένας δεν είχε υπολογίσει και τα πράγματα δε θα μπορούσαν να πάνε χειρότερα για μερικούς.

Το σημερινό πλατό είχε τις εντάσεις του και φυσικά δεν έλειψαν τα κλάματα και οι διαφωνίες μεταξύ κριτών, αυτό άλλωστε είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει. Σήμερα τα παιδιά έπρεπε να… τα φέρουν βόλτα όλα συνδυάζοντας στιλ και άνεση σε μια λήψη. Εσύ πιστεύεις πήγαν όλα βάση σχεδίου;

Μετά την αποχώρηση της Ρασέλ και την αντίδραση της ομάδας (Παναγιώτη, Μαριαγάπης και Μαρινέλας) οι κόντρες αναμένονται επικές, άλλωστε πια κανένας δε χάνει ευκαιρία για κάτι τέτοιο, ο τελικός στόχος είναι η νίκη και θα φτάσουν εκεί, πάση θυσία. Πάντως, πρέπει να σου πούμε ότι το κάρμα υπάρχει και, επιστρέφει συμπεριφορές!

Στο πλατό τα απρόοπτα και οι ανατροπές είναι αναμενόμενες, ωστόσο πρέπει να σου πούμε ότι η σημερινή αποχώρηση ήταν για εμάς, σύμφωνα με το σημερινό σετ, κάπως αναμενόμενη. Η φωτογράφιση του Παναγιώτη δεν πήγε καλά. Το κατάλαβε και ο ίδιος και στο πλατό ξέσπασε σε κλάματα.

Την καλύτερη φωτογραφία του σετ σήμερα κέρδισε η Λία.

Εκείνος που σήμερα μάζεψε τα πράγματά του ήταν ο Παναγιώτης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!