Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Καλύτερα δε γίνεται: Η Γερμανού ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές – «Ντρέπομαι και λυπάμαι»
[Queen]: Καλύτερα δε γίνεται: Η Γερμανού ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές – «Ντρέπομαι και λυπάμαι»

[Queen]: Καλύτερα δε γίνεται: Η Γερμανού ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές – «Ντρέπομαι και λυπάμαι»

Καλύτερα δε γίνεται: Σε δύσκολη θέση η παρουσιάστρια του Alpha μετά από μηνύματα που έλαβε.

Τις εξελίξεις των ημερών στο χώρο του θεάματος, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού μαζί με τους συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε αρχικά τις δηλώσεις της κυρίας Μενδώνη λέγοντας…

«Εμένα προσωπικά, θα μιλήσω σαν Ναταλία, μου έλειψαν προσωπικά δυο λέξεις, από τη συνέντευξη Τύπου της Υπουργού. Οι δύο αυτές λέξεις είναι το Ζητώ Συγγνώμη. Θα ήθελα δηλαδή προσωπικά σαν πολίτης αυτής της χώρας, να ακούσω ένα συγγνώμη σαν συνέχεια του “εξαπατηθήκαμε” » ανέφερε.

Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού ζήτησε η ίδια συγγνώμη από τους τηλεθεατές της, αφού τις τελευταίες ημέρες έλαβε αρκετά μηνύματα με αποσπάσματα εκπομπών της, στις οποίες κολάκευε ηθοποιούς και καλλιτέχνες οι οποίοι πρόσφατα δέχτηκαν καταγγελίες εις βάρος τους.

«Περίμενα να πει ναι εξαπατήθηκα και λυπάμαι πολύ γι αυτό και ζητώ συγγνώμη. Να σας πω και κάτι άλλο…Εγώ σαν παρουσιάστρια αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη κι ας μην ήξερα. Όταν έχω καλέσει εδώ ανθρώπους και μιλούσα με μεγαλοστομίες για αυτούς τύπου το “στολίδι του θεάτρου” ή το “διαμάντι της τέχνης”, τώρα που μου τα στέλνετε και τα βλέπω ντρέπομαι και σας ζητώ συγγνώμη. Λυπάμαι», είπε η Ναταλία Γερμανού η οποία φυσικά και δεν γνώριζε τίποτα, την περίοδο που καλούσε στην εκπομπή της τους συγκεκριμένους ανθρώπους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!