Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Joaquin Phoenix και Rooney Mara: Δεν θα επιβάλλουν τις πεποιθήσεις τους στο παιδί τους
[Queen]: Joaquin Phoenix και Rooney Mara: Δεν θα επιβάλλουν τις πεποιθήσεις τους στο παιδί τους

[Queen]: Joaquin Phoenix και Rooney Mara: Δεν θα επιβάλλουν τις πεποιθήσεις τους στο παιδί τους

Ο διάσημος ηθοποιός έχει μιλήσει δεκάδες φορές για τα δικαιώματα των ζώων!

Ενώ ο Joaquin Phoenix δεν θα πιέσει τον γιο του, τον River, να γίνει vegan, σκοπεύει να τον εκπαιδεύσει για την «πραγματικότητα» των διατροφικών του επιλογών.

«Εύχομαι να είναι χορτοφάγος αλλά δεν σκοπεύω να επιβάλλω τις πεποιθήσεις μου για την χορτοφαγία στο παιδί. Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι σωστό» τόνισε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, 46 χρονών, στους Sunday Times την Κυριακή 6 Ιουνίου. «Δεν πρόκειται να διαιωνίσω το ψέμα, αλλά δεν πρόκειται και να τον αναγκάσω να γίνει χορτοφάγος. Θα τον στηρίξω, αυτό είναι το σχέδιο μου» συνέχισε.

O Joaquin Phoenix απαθανατίζεται για πρώτη φορά με τον πανέμορφο γιο του (video + photos)

Ο ακτιβιστής Joaquin Phoenix:

«Δεν θα του κάνω πλύση εγκεφάλου με την ιδέα ότι τα McDonald’s έχουν ένα Happy Meal (Χαρούμενο Γεύμα) γιατί δεν υπάρχει τίποτα χαρούμενο με αυτό το γεύμα. Και δεν θα του πω ότι είναι εντάξει να διαβάζει βιβλία για όλα τα υπέροχα μικρά ζώα στις φάρμες που λένε ‘μου μου’ και ‘οινκ οινκ’ χωρίς να του πω ότι αυτό είναι το hamburger».

Ο star της ταινίας Joker, ο οποίος είναι vegan από τότε που ήταν μικρό παιδί, ανακοίνωσε την άφιξη του αγοριού του και της Rooney Mara τον Σεπτέμβριο του 2020.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!