Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Το υπέροχο μήνυμα της Δούκισσας προς όλους τους haters στο διαδίκτυο
[Queen]: Το υπέροχο μήνυμα της Δούκισσας προς όλους τους haters στο διαδίκτυο

[Queen]: Το υπέροχο μήνυμα της Δούκισσας προς όλους τους haters στο διαδίκτυο

Γιατί, στην αγένεια, απαντάς με ευγένεια.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε γίνει μάρτυρες την ώρα που οι haters γράφουν ένα κακό σχόλιο στο διαδίκτυο. Μπορεί να είναι αγενές, μπορεί να είναι προσβλητικό. Ενίοτε σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς μπήκαν στη διαδικασία όχι μόνο να εμπνευστούν αλλά και να γράφουν δημόσια κάτι που στο τέλος προσβάλλει περισσότερο εκείνους παρά τους αποδέκτες.

Με τα social media να βιώνουν μία από τις μεγαλύτερες εξάρσεις τους, πλέον, δε σου δημιουργεί καν απορία το γεγονός ότι οι χρήστες γράφουν το ένα κακό comment μετά το άλλο. Απλώς μαθαίνεις να μη δίνεις σημασία από ένα σημείο και μετά, γιατί συνήθως πηγάζει από άλλα πράγματα που έχουν να κάνουν με την ψυχοσύνθεση και τον χαρακτήρα του καθενός.

Η Δούκισσα , λοιπόν, αποφάσισε να απευθυνθεί σε όλους αυτούς, αφιερώνοντάς τους μία υπέροχη, non-hateful ανάρτηση.

«Σημείωμα αγάπης προς όλους ❤️
Αν θες, μέσα από τα social media, να πεις κάτι κακό, να ειρωνευτείς, να μιλήσεις απότομα ή άσχημα σε κάποιον, απλά σταμάτα να τον ακολουθείς. Μην ξεσπάς τον θυμό σου πάνω του. Ακολούθησε όποιον συμπαθείς και γράψε σε εκείνον έναν καλό λόγο. Μετάτρεψε την κακία σε ευγένεια. Θα φτιάξεις τη μέρα του αποδέκτη της καλής σου ενέργειας. Θα φτιάξεις και τη δική σου μέρα. Η ζωή είναι ομορφότερη όταν στη ψυχή μας υπάρχει καλοσύνη»

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!