Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Υπάρχει ένα ακόμα σημείο που πρέπει να φροντίζεις όταν φοράς τη μάσκα και δεν είναι στο πρόσωπό σου!
[Queen]: Υπάρχει ένα ακόμα σημείο που πρέπει να φροντίζεις όταν φοράς τη μάσκα και δεν είναι στο πρόσωπό σου!

[Queen]: Υπάρχει ένα ακόμα σημείο που πρέπει να φροντίζεις όταν φοράς τη μάσκα και δεν είναι στο πρόσωπό σου!

Είναι παραμελημένο και χρειάζεται φροντίδα…

Η μάσκα έχει γίνει σχεδόν κυριολεκτικά ένα με το πρόσωπό μας και η σχέση μας μαζί της έχει εξελιχθεί σε αγάπης-μίσους. Την αγαπάμε γιατί μας προστατεύει αλλά δεν τη συμπαθούμε κιόλας. Δεν αναπνέουμε ελεύθερα, βγάζουμε σπυράκια, την ξεχνάμε και τα αυτιά μας υποφέρουν. Την υπομένουμε ωστόσο γιατί είναι η προστασία μας απέναντι στον ιό που τόσο μας έχει ταλαιπωρήσει. Έχουμε λοιπόν μιλήσει πολλές φορές για την φροντίδα της επιδερμίδας κάτω από τη μάσκα αλλά δεν έχουμε μιλήσει για ένα σημείο που ΔΕΝ βρίσκεται στο πρόσωπό μας.

Είναι το τελευταίο σημείο που σκεφτόμαστε και εκείνο που δεν περιποιούμαστε γιατί… δεν έχει χρειαστεί. Μιλάμε για το πίσω μέρος των αυτιών μας! Το δέρμα πίσω από τα αυτιά δεν χρειάζεται φροντίδα και περιποίηση συνήθως γιατί τίποτα δεν το ενοχλεί. Με την προσθήκη όμως της μάσκας στη ζωής μας και με το λαστιχάκι για ώρες να τρίβεται στο συγκεκριμένο σημείο, έχουμε αρχίσει να παρατηρούμε την ύπαρξή του.

Δημιουργούνται ερεθισμοί, κνησμός και πόνος στο σημείο γιατί με την συνεχόμενη τριβή, καταστρέφεται ο δερματικός φραγμός. Ξέρεις, το σύστημα προστασίας που έχει από μόνο του το δέρμα μας. Πρέπει λοιπόν να ενισχύσουμε τον δερματικό φραγμό και κάπως να ανακουφίσουμε όλα τα παραπάνω συμπτώματα και η λύση βρίσκεται στην κρέμα ημέρας ή νύχτας που χρησιμοποιούμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!