Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: Τα #IndieNails τα γνωρίσαμε με άλλο όνομα το καλοκαίρι αλλά και πάλι μας αρέσουν
[Queen]: Τα #IndieNails τα γνωρίσαμε με άλλο όνομα το καλοκαίρι αλλά και πάλι μας αρέσουν

[Queen]: Τα #IndieNails τα γνωρίσαμε με άλλο όνομα το καλοκαίρι αλλά και πάλι μας αρέσουν

Είναι τα ιδανικά νύχια για αναποφάσιστες!

Τις τελευταίες 2-3 ημέρες μία νέα τάση στα νύχια έχει γίνει θέμα συζήτησης και προσπάθησα να την αποφύγω γιατί… Δεν είναι καινούργια! Μιλώ για τα #IndieNails που θέλουν κάθε δάχτυλο με διαφορετικό, groovy σχέδιο και χρώμα και το καλοκαίρι τα γνωρίσαμε σαν την τάση των #MismatchedNails. Είχαν έρθει σαν το αντίθετο του #Matchy που κυριαρχούσε τον χειμώνα και είχαμε θαυμάσει τα διαφορετικά σχέδια σε κάθε νύχι. Μέχρι και η Kylie, η Jenner τα είχε κάνει τον Ιούνιο!

Θα τα ξαναθαυμάσουμε και τώρα αλλά γιατί τα λέμε διαφορετικά; Είναι τα ίδια ακριβώς νύχια . Δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία αλλά ξύπνησα extra bitter σήμερα και ήθελα να το πω. Τα indie ή mismatched μανικιούρ μου αρέσουν πολύ και είναι η τέλεια επιλογή αν είσαι αναποφάσιστη και δεν ξέρεις ποιο σχέδιο να πρωτοκάνεις. Οι πιθανότητες μάλιστα είναι αμέτρητες γιατί όλα επιτρέπονται! Όσο πιο παράταιρα τα σχέδια, τόσο το καλύτερο. Είναι με λίγα λόγια το μανικιούρ εφιάλτης για τον Παρθένο και όνειρο για τον Δίδυμο…

Για να σε βοηθήσω να τα θυμηθείς ή να τα γνωρίσεις, αν πρώτη φορά ακούς για αυτά, συγκέντρωσα 20 από τα πιο όμορφα που βρήκα στο Instagram και όταν λέω όμορφα εννοώ τελείως διαφορετικά μεταξύ τους! Αυτή είναι άλλωστε η ομορφιά των indie ή mismatched nails τα οποία σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μετονομάσω σε #NailArtGiaAnapofasistes αλλά κάτι μου λέει ότι αυτό το hashtag δεν θα πιάσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!