Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: GNTM: Η δοκιμασία στην Άγρια Δύση και τα χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter
[Queen]: GNTM: Η δοκιμασία στην Άγρια Δύση και τα χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter

[Queen]: GNTM: Η δοκιμασία στην Άγρια Δύση και τα χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter

Η τελική δεκάδα του φετινού #GNTM καλέστηκε να φωτογραφηθεί με ένα ιδιαίτερα απαιτητικό concept.

Η τελευταία αποχώρηση του Αγγαίου Ποθητού, έβαλε σε σκέψεις τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, που συνειδητοποιούν, περισσότερο από ποτέ, πως η μοντελική εμφάνιση δεν αρκεί για να φτάσεις στον τελικό. Η σκληρή δουλειά, οι θετικές επιδόσεις αλλά και το πόσο επηρεάζεται κανείς από τις συνθήκες γύρω του, είναι τα στοιχεία στα οποία πρέπει να επικεντρωθούν οι top 10 του φετινού #GNTM, αν θέλουν να διατηρήσουν ανέπαφη τη θέση τους στο διαγωνισμό.

Το μήνυμα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου μετέφερε άμεσα τα επίδοξα μοντέλα στην Άγρια Δύση. Για πρώτη φορά στα χρονικά του GNTM 4, το concept «Rodeo» επιστρέφει σε νέο location αλλά με τα ίδια ζητούμενα. Τα fashion cowboys και cowgirls καλέστηκαν να αναμετρηθούν τόσο μεταξύ τους, όσο και με έναν μηχανικό μαινόμενο ταύρο, για την καμπάνια βιταμινούχου νερού.

Η κόρη της Ζενεβιέβ του GNTM είναι ίδια η μαμά της όσο μεγαλώνει! Απόδειξη η νέα φωτογραφία
Η απαιτητική φωτογράφηση

Οι πόζες οφείλουν να έχουν χάρη και δυναμισμό μέχρι τελικής πτώσης, σε μια δοκιμασία που και το παραμικρό στραβοπάτημα μετράει. Τα μοντέλα κάνουν τα πάντα για να δώσουν τα πολυπόθητα «κλικ» στο φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη, με τους Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Γιώργο Καράβα, να τους καθοδηγούν σε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική φωτογράφηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!