Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: GNTM: Αυτό που ήθελαν οι FF έγινε στα γενέθλια της Άννας Μαρίας
[Queen]: GNTM: Αυτό που ήθελαν οι FF έγινε στα γενέθλια της Άννας Μαρίας

[Queen]: GNTM: Αυτό που ήθελαν οι FF έγινε στα γενέθλια της Άννας Μαρίας

Τι μπορεί να έχει συμβεί μεταξύ τους;

Όπως ενδεχομένως θυμάσαι από τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model τα κορίτσια που συμμετείχαν σε αυτό είχαν από την αρχή σπάσει σε κλίκες και παρέες. Κάτι που θεωρούμε λογικό και σεβαστό βέβαια γιατί δεν μπορούμε όλοι να ταιριάζουμε και να κάνουμε παρέα με όλους. Οι FF ήταν αρχικά το πρώτο group που ξεχώρισε και προς το τέλος όπως είδαμε δημιουργήθηκε ακόμη ένα –το οποίο δεν έβγαζε κακία προς τις άλλες κοπέλες όμως- και αυτό ήταν η τριάδα Κέισι-Χαρά-Άννα Μαρία . Οι τρεις τους αυτοαποκαλούνταν ως Ζάτρις, το οποίο βέβαια ουδεμία μνήμη έχουμε για το πως ακριβώς είχε προκύψει.

Στον ημιτελικό μάλιστα και λίγο πριν αποχωρήσει η Χαρά Παππά συνειδητοποιήσαμε πόσο δεμένες είναι πράγματι, και αυτό συνεχίστηκε κι εκτός παιχνιδιού, αφού 7 μήνες τώρα ουκ ολίγες φορές τις είδαμε μαζί να κάνουν κοινά stories, να βγαίνουν (προ καραντίνας) και να βρίσκονται όλες μαζί. Όπως καταλαβαίνεις είχαμε αντιληφθεί πως ήταν αχώριστες ή τουλάχιστον αυτό μας έδειχναν. Να που όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και ορισμένες φορές τα φαινόμενα απατούν. Και γιατί το λέμε αυτό; Το λέμε γιατί κάτι συνέβη που ακόμη κι εμείς δεν το έχουμε καταλάβει.

Αυτό οι FF ήθελαν να κάνουν απεγνωσμένα σχεδόν από την αρχή του Greece’s Next Top Model , έγινε στα γενέθλια της Άννας Μαρίας Ηλιάδου , χωρίς εκείνες να ανακατευτούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!