Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: GNTM 4: Η Ιωάννα αποχώρησε αλλά η Κυβέλη κατάφερε να κάνει έξαλλο το Twitter
[Queen]: GNTM 4: Η Ιωάννα αποχώρησε αλλά η Κυβέλη κατάφερε να κάνει έξαλλο το Twitter

[Queen]: GNTM 4: Η Ιωάννα αποχώρησε αλλά η Κυβέλη κατάφερε να κάνει έξαλλο το Twitter

Η πρώτη χλιαρή αποχώρηση του GNTM και η Κυβέλη που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Γρήγορα πέρασαν οι auditions του φετινού GNTM 4, γρήγορα περάσαμε και από το bootcamp και έτσι γρήγορα και απλά φτάσαμε με τους 20 παίκτες έτοιμους να μπουν στη βίλα του GNTM 4.

Κι εκεί που τα παιδιά πίστευαν πως τα κατάφεραν και θα βρεθούν στη βίλα με την πισίνα, τα πράγματα άλλαξαν και βρέθηκαν σε ένα πρόχειρο σπίτι στο σετ των γυρισμάτων του GNTM με τους παίκτες να απειλούν ακόμα και να αποχωρήσουν.

Η πρώτη αποχώρηση:

Αφού τα ζευγάρια έκαναν την πρώτη τους δοκιμασία, σε ένα τρυφερό σκηνικό για δύο, μεταφέρθηκαν έξω από τη βίλα του GNTM κι εκεί του ανακοινώθηκε πως μόνο 19 από τα 20 παιδιά θα μπουν τελικά στο σπίτι.

Η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Ιωάννα Φραγκουλίδου.

Τα δύο ζευγάρια που είχαν την πιο αδύναμη προσπάθεια ήταν ο Θοδωρής με την Ιωάννα και ο Γιάννης με την Στέλλα. Με την αλλαγή των κανόνων και οι παίκτες θα έχουν λόγο στη διαδικασία αποχώρησης και θα μπορούν να σώσουν ένα ζευγάρι ή έναν παίκτη.

Τελικά η Ιωάννα Φραγκουλίδου αποχώρησε από το GNTM έχοντας την χειρότερη φωτογραφία και αφού οι συμπαίκτες της επέλεξαν την Στέλλα και τον Γιάννη για να παραμείνουν και να μπουν εκείνοι στη βίλα του GNTM 4.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!