Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: GNTM 4: Η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη και η αλλαγή της Κυβέλης έκαναν το Twitter να αντιδράσει
[Queen]: GNTM 4: Η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη και η αλλαγή της Κυβέλης έκαναν το Twitter να αντιδράσει

[Queen]: GNTM 4: Η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη και η αλλαγή της Κυβέλης έκαναν το Twitter να αντιδράσει

Οι πυρκαγιές στην Αθήνα έφεραν τα παιδιά πιο κοντά στο GNTM.

Το σημερινό (26/10) επεισόδιο του Greece’s Next Top Model ξεκίνησε και έφερε στη μνήμη το φριχτό καλοκαίρι που βίωσε η πρωτεύουσα με τις πυρκαγιές σε Βαρυμπόμπη, Αφίδνες, Καπανδρίτι κ.ο.κ. Η αναζωπύρωση της φωτιάς της Βαρυμπόμπης προχώρησε γρήγορα και με εχθρό τον δυνατό αέρα των ημερών εκείνων έφτασε μέχρι την Ιπποκράτειο πολιτεία, τις Αφίδνες, ενώ είχε περάσει και από την άλλη πλευρά των διοδίων κάνοντας το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων τρομερά δύσκολο.

Το σπίτι του GNTM βρίσκεται στις Αφίδνες και όπως είχε γίνει γνωστό και το καλοκαίρι εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας. Οι 13 παίκτες που είχαν μείνει μέσα μεταφέρθηκαν σε άλλο σπίτι για δύο εβδομάδες, κάνοντας διακοπές και καμία δοκιμασία.

Η εσπευσμένη εκκένωση του σπιτιού του GNTM

Το επεισόδιο της Τρίτης ξεκίνησε περίεργα και δημιούργησε έναν κόμπο στο κοινό. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής ζήτησαν από τα παιδιά να μαζέψουν τα πράγματά τους και να φύγουν άμεσα, με το πρώτο πλάνο στις φωτιές απλά να συγκλονίζει.

Δύο εβδομάδες μετά το σπίτι σώθηκε σαν από θαύμα, ενώ όλα γύρω ήταν κυριολεκτικά στάχτη.

Η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη Παρωτίδη

Εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται πως ο Βασίλης έχει αποχωρήσει από το reality μοντέλων, ενώ έχει θεαθεί και αρκετές φορές έξω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!