Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: GNTM 4: Η Άννα αποκαλύπτει τα μυστικά του σπιτιού-Οι απειλές του Ναπολέοντα ξαφνιάζουν
[Queen]: GNTM 4: Η Άννα αποκαλύπτει τα μυστικά του σπιτιού-Οι απειλές του Ναπολέοντα ξαφνιάζουν

[Queen]: GNTM 4: Η Άννα αποκαλύπτει τα μυστικά του σπιτιού-Οι απειλές του Ναπολέοντα ξαφνιάζουν

Σοκάρουν οι δηλώσεις της Άννας για Γιάννη, Ναπολέων και Κυβέλη.

Το Greece’s Next Top Model αυτήν την εβδομάδα ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της Άννας Βαλτατζή, η οποία δεν τα πήγε καλά στο concept όνειρο ή έφιάλτης, με τους κριτές να αποφασίζουν πως δεν μπορεί να συνεχίσει στο reality μοντέλων.

Ο χαμός της παιδικής της φίλης την οποία είχε συνδυασμένη με τα όνειρα και τους εφιάλτες επηρέασε την απόδοσή της και δεν έβγαλε στο 100% αυτό που μπορούσε. Στο ίδιο επεισόδιο, παρακολούθησε επίσης την αλλαγή της Κυβέλης, αλλά και το «θέατρο» όπως χαρακτήρισαν οι παίκτες, του Ναπολέοντα ως προς την Μαρία.

Μόνο που υπάρχουν πολλά πράγματα που κανείς δεν γνωρίζει, και η Άννα έκανε την αποκάλυψη.

Ο πραγματικός εαυτός του Ναπολέοντα αποκαλύφθηκε

Η Άννα αποχώρησε και λίγη ώρα πριν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast @Star. Εκεί μίλησε για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε όμως και αρκετό παρασκήνιο από το GNTM.

GNTM Αποχώρηση: Η Άννα Βαλτατζή έφυγε και ήρθαν σχόλια ανακούφισης στο Twitter (photos)

Οι διακοπές που έκαναν φεύγοντας από το σπίτι λόγω πυρκαγιών ήταν κομβικές για όλους τους παίκτες. Ο Βασίλης αποχώρισε οικειοθελώς, ενώ η Κυβέλη άλλαξε στρατόπεδο. Τι συνέβη όμως με τον Ναπολέων;

Η Άννα εξήγησε στην εκπομπή πως ο Ναπολέων δεν είναι αυτό που δείχνει και πως μέσα στο σπίτι έχει πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ, απειλώντας μάλιστα τα παιδιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!