Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: GNTM 3: Οι άβολες στιγμές στη σημερινή γυμνή φωτογράφιση
[Queen]: GNTM 3: Οι άβολες στιγμές στη σημερινή γυμνή φωτογράφιση

[Queen]: GNTM 3: Οι άβολες στιγμές στη σημερινή γυμνή φωτογράφιση

Οι άβολες στιγμές είναι πολλές, αλλά τουλάχιστον έχουμε… «κλικ».

Ποιος είπε ότι το GNTM, είναι μια εύκολη υπόθεση; Το παιχνίδι έχει ανεβάσει το level στα ύψη και πίστεψέ μας, λίγοι θα τα βγάλουν πέρα με τις απαιτήσεις των κριτών. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του τρίτου κύκλου όλοι καταλάβαμε ότι το επίπεδο του διαγωνισμού έχει ανέβει, σήμερα όμως όλα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα.
Τα προσόντα που θα προσφέρουν μια πιθανή νίκη στο τέλος του διαγωνισμού είναι σίγουρα η ομορφιά και οι σωστές πόζες, αλλά αυτά που θα μετρήσουν είναι η πειθαρχία και ο επαγγελματισμός. Σήμερα η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης έριξε τις μάσκες και θα αποδείξει στους κριτές ότι λίγοι και καλοί αξίζει να μείνουν στο σπίτι του GNTM 3, πάντως, η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης είναι κάτι που κανένας δεν περίμενε. Η σημερινή γυμνή φωτογράφιση δεν ήταν στα πλάνα των διαγωνιζομένων. Παρά την αποκαλυπτική δοκιμασία πάντως μιλάμε για μια φωτογράφιση με κοινωνικό χαρακτήρα.

Τα παράπονα καταλαβαίνεις ότι «έπεσαν» βροχή και φυσικά η φωτογράφιση έγινε άβολη, μιας και οι διαγωνιζόμενοι παρέμειναν εκεί, να αντικρίζουν κάθε διαγωνιζόμενο που φωτογραφίζεται. Όλοι ένιωσαν περίεργα στη θέα του γυμνού αλλά και όσοι πόζαραν ένιωσαν εξίσου άβολα.

Μια από τις έως τώρα φωτογραφίσεις που εντυπωσίασε τους κριτές αλλά και τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό ήταν εκείνη της Ξένιας, του plus size της νέας σεζόν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!