Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: GNTM 3: Αυτό είναι το πρόσωπο που έφυγε στην αποψινή αποχώρηση
[Queen]: GNTM 3: Αυτό είναι το πρόσωπο που έφυγε στην αποψινή αποχώρηση

[Queen]: GNTM 3: Αυτό είναι το πρόσωπο που έφυγε στην αποψινή αποχώρηση

Αν και είχαμε υψηλές προσδοκίες, δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι έχει αρχίσει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα, μιας και πραγματικά φέτος δε μπορούμε να προβλέψουμε με ακρίβεια ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα καταφέρουν να περάσουν στις επόμενες φάσεις του διαγωνισμού. Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης ήταν σαν αγώνας δρόμου και μάλιστα… μετ’ εμποδίων.
Η γυμνή φωτογράφιση αποδείχθηκε ένα από τα πιο δύσκολα challenges τόσο για τα αγόρια, όσο και για τα κορίτσια. Όσο κι αν μας φαίνεται σα ψέμα, ακόμη και άψογες φωτογραφίσεις- τουλάχιστον στα μάτια μας- δεν πήραν και τις καλύτερες κριτικές. Εκείνοι που εντυπωσίασαν περισσότερο με τις πόζες τους πάντως ήταν τα παιδιά που καμία σχέση δεν είχαν με το χώρο της μόδα.
Κάτι τέτοιο αποδεικνύει ότι ο ανταγωνισμός, όπως σου είχαμε πει εξ’ αρχής, είναι τεράστιος. Και φτάσαμε λοιπόν στην πρώτη αποχώρηση. Αυτό κι αν μοιάζει σα ψέμα! Το πρόσωπο που είδαμε να περνά την έξοδο του Greece’s Next Top Model σήμερα, δεν περιμέναμε σίγουρα να φύγει τόσο νωρίς. Δύο ήταν οι εν δυνάμει υποψήφιοι για να «πάρουν» τη δουλειά και ο παίκτης με τα καλύτερα σετ μεταξύ του Emiliano και του Αντρέα, ήταν ο Emiliano. Όπως τόνισε η Βίκυ οι δύο τους φάνηκε να απολαμβάνουν τη δοκιμασία και έδωσαν το 100 % του εαυτού τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!