Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: GNTM 3: Και 4ο ζευγάρι στο reality; Τι λέει ο σύντροφος της παίκτριας
[Queen]: GNTM 3: Και 4ο ζευγάρι στο reality; Τι λέει ο σύντροφος της παίκτριας

[Queen]: GNTM 3: Και 4ο ζευγάρι στο reality; Τι λέει ο σύντροφος της παίκτριας

Γεννήθηκε ακόμη ένας έρωτας;

Το Greece’s Next Top Model φέτος έχει κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μας, και αυτό επειδή στο σπίτι και στις δοκιμασίες αποχώρησης εκτός από κορίτσια, υπάρχουν και αγόρια και ο ανταγωνισμός είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής πάντως τα αγόρια δείχνουν να τα πηγαίνουν άψογα, αφού έχει αποχωρήσει μόνο ένα από τον διαγωνισμό, ενώ τα κορίτσια είναι πλέον μόλις πέντε.

Ωστόσο, βλέπουμε πως έχουν δημιουργηθεί και αρκετά ειδύλλια, κάτι απολύτως λογικό όταν είσαι 24/24ωρο σε ένα σπίτι με κάποιον και κάνετε τα πάντα μαζί. Με την προϋπόθεση πάντα πως είσαι και ελεύθερος/η. Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουμε ήδη τρία «ζευγάρια» και αυτά είναι: ο Σήφης με τη Μαρινέλλα, η Μαριαγάπη με τον Αιμιλιάνο και το πιο πρόσφατο ο Edward με τη Ρασέλ.

Φυσικά όμως δεν σταματάμε εκεί, αφού μετά το επεισόδιο της Τρίτης και όσα παρακολουθήσαμε, φαίνεται πως έχουμε ακόμη ένα ειδύλλιο που δημιουργείται σιγά σιγά. Και αυτό δεν είναι άλλο από τον Αντρέα με τη Λία. Δεν ξέρουμε όμως ακόμη κατά πόσο αυτό είναι ένα φλερτ, μιας και η Λία εδώ και δύο χρόνια έχει σχέση με τον Χρήστο.

Και ο Χρήστος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Κιανούργιου «Ευτυχείτε» για τις τις φήμες που θέλουν τη Λία ζευγάρι με τον Ανδρέα Αθανασόπουλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!