Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Φιλαράκια – Απίστευτο! Η Jennifer Aniston ήταν ερωτευμένη με τον David Schwimmer
[Queen]: Φιλαράκια – Απίστευτο! Η Jennifer Aniston ήταν ερωτευμένη με τον David Schwimmer

[Queen]: Φιλαράκια – Απίστευτο! Η Jennifer Aniston ήταν ερωτευμένη με τον David Schwimmer

Ross and Rachel = Love forever! – «Αφού δεν μπορούσαμε να ζήσουμε τον έρωτά μας στα αλήθεια… τον ζούσαμε σαν Ross και Rachel»

Τα Φιλαράκια τα αγαπήσαμε, τα βάλαμε στη ζωή μας, ζηλέψαμε τη φιλία τους, τα αστεία τους (εκτός από του Chandler), τους έρωτές τους και ονειρευτήκαμε… όταν μεγαλώσουμε να πιάσουμε κι εμείς ένα διαμέρισμα απέναντι από τους κολλητούς μας. Για έναν περίεργο λόγο, όμως, ενώ στην περιπετειώδη αλλά τόσο όμορφη σχέση της Rachel με τον Ross αναγνωρίσαμε κάποιες φορές τους φίλους μας ή ακόμα και εμάς τους ίδιους, ποτέ δεν σκεφτήκαμε πως αυτοί οι δύο θα ήταν ζευγάρι στην αληθινή ζωή.

Η Jennifer Aniston και ο David Schwimmer μαζί; Αποκλείεται!

Κι όμως, σήμερα, λίγο πριν την προβολή του reunion επεισοδίου των Friends από την streaming πλατφόρμα της ΗΒΟ , στα 50s τους οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί αποκάλυψαν πως θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι γιατί πολύ απλά υπήρξαν, στ΄ αλήθεια, πολύ ερωτευμένοι μεταξύ τους.

«Σε κάποια περίοδο της σειράς ήμασταν τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Δεν καταφέραμε, όμως, ποτέ να είμαστε μαζί γιατί πάντα ο ένας από τους δυο μας είχε σχέση με άλλον και δεν περάσαμε ποτέ αυτή την κόκκινη γραμμή», δήλωσε ο 54χρονος σήμερα David Schwimmer στον James Corden και αναρωτήθηκε: «Τα πρώτα δυο χρόνια ήμασταν συνέχεια μαζί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!