Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: We feel good γιατί η FOREO ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα
[Queen]: We feel good γιατί η FOREO ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα

[Queen]: We feel good γιατί η FOREO ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα

…και το motto της είναι «When you feel good, you look good»!

Με επαναστατική τεχνολογία και motto το πολύ catchy brand statement «Whenyoufeelgood, youlookgood», η Σουηδική εταιρεία FOREO αποτελεί το πιο αγαπημένο BeautyTechbrand, καθώς επανεφευρίσκει τον κλάδο της ομορφιάς και σπάει τους κανόνες, δίνοντας έμπνευση και αυτοπεποίθηση στους φανατικούς οπαδούς της.

Έχοντας έδρα τη Στοκχόλμη, η FOREO ιδρύθηκε το 2013 από τον Σουηδό εφευρέτη FilipSedic, γεννημένο στη Βοσνία, με πάνω από 200 international πατέντες κατοχυρωμένες στο όνομά του. Η προσέγγιση του brand δεν περιορίζεται στη βελτίωση των υπάρχοντων συσκευών και προϊόντων, αλλά στην ολική αποδόμηση τους ώστε να δημιουργηθούν από το μηδέν, κάθε φορά ξεπερνώντας τον εαυτό τους και προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που δεν αφορούν μόνο τους λίγους. Άλλωστε η FOREO απευθύνεται σε κάθε beauty lover, καθώς είναι.. FOREveryOne!

Όπως έχει δηλώσει ο Founder της FOREO Filip Sedic, «Η σύζυγός μου, Ivana, είχε από πάντα ένα ιδιαίτερο πάθος για το skincare. Το 2012 ξεκίνησε να χρησιμοποιεί ένα γνωστό brand με facialbrushes, αλλά σύντομα ανακάλυψε ότι τα αυτοαποκαλούμενα ‘Καλύτερα Προϊόντα’ τους έκαναν σταδιακά την επιδερμίδα της χειρότερη αντί να τη βελτιώνουν. Όταν είδα τη συσκευή ο ίδιος, δε μπορούσα να φανταστώ πώς θα μπορούσε να αποφέρει θετικά αποτελέσματα – τα nylonbristles και η κεφαλή μπορούσαν εύκολα να προσελκύσουν βακτήρια και ήταν εμφανώς πολύ σκληρά για την επιδερμίδα. Αλλά προς έκπληξή μας, δεν υπήρχε κάποια καλύτερη εναλλακτική στην αγορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!