Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Εσύ ξέρεις γιατί πρέπει να απλώνεις πάντα με beauty spatula τις κρέμες σου;
[Queen]: Εσύ ξέρεις γιατί πρέπει να απλώνεις πάντα με beauty spatula τις κρέμες σου;

[Queen]: Εσύ ξέρεις γιατί πρέπει να απλώνεις πάντα με beauty spatula τις κρέμες σου;

Αυτό το μικρό εργαλείο είναι άκρως απαραίτητο.

Τα βήματα μιας απλής και αποδοτικής ρουτίνας ομορφιάς είναι πάνω-κάτω ίδια για όλες μας. Πρώτος είναι ο καθαρισμός προσώπου, ακολουθεί το toner και τέλος σειρά έχουν οι διάφορες κρέμες. Κρέμες ματιών, αντιγήρανσης, ενυδάτωσης και λάμψης έχουν μια θέση στο νεσεσέρ σου ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σου.

Έχεις σκεφτεί, όμως, ποτέ αν απλώνεις με τον σωστό τρόπο τις κρέμες στο πρόσωπό σου; Θα μας πεις… «Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος;». Κι, όμως, ναι. Μπορεί εσύ να απλώνεις με τα δάχτυλά σου τις κρέμες σε όλο το πρόσωπο ή στην περιοχή των ματιών και να περιμένεις ότι θα έχουν αποτέλεσμα ή ότι αυτό είναι το σωστό, όμως… υπάρχει κάπου ένα λάθος!

Το λάθος είναι ότι δε χρησιμοποιείς τη μικροσκοπική spatula, που θα έχεις βρει κατά καιρούς μέσα σε κάποιες κρέμες και συνεχίζεις να χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου. Η spatula δεν έχει τοποθετηθεί άδικα μέσα στη συσκευασία με την κρέμα σου. Εξυπηρετεί κάποιον σκοπό και αυτός είναι να περιορίσει τα μικρόβια. Θα σου εξηγήσουμε…

Τα χέρια και τα δάχτυλά σου συγκεντρώνουν πολλά μικρόβια απλά και μόνο από τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Όταν, λοιπόν, εσύ βάζεις το δάχτυλό σου μέσα στην κρέμα για να πάρεις μια μικρή ποσότητα, αυτόματα μεταφέρεις τα μικρόβια μέσα στο προϊόν, και εν συνεχεία πάνω στο πρόσωπό σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!