Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Ερμ… η MAC πήγε το μακιγιάζ σε άλλο, απίθανο επίπεδο!
[Queen]: Ερμ… η MAC πήγε το μακιγιάζ σε άλλο, απίθανο επίπεδο!

[Queen]: Ερμ… η MAC πήγε το μακιγιάζ σε άλλο, απίθανο επίπεδο!

Μία νέα απίθανη συνεργασία!

Η M·A·C Cosmetics ενώνει τις δυνάμεις της με την MaxisTM, ένα studio της Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA), για μία ειδική συνεργασία, με το δημοφιλές παιχνίδι προσομοίωσης The SimsTM 4, ως το πρώτο makeup brand στο παιχνίδι.

Τώρα, διαθέσιμο σαν δωρεάν βασική αναβάθμιση, οι παίκτες μπορούν να ζήσουν την εμπειρία των M·A·C makeup looks στη λειτουργία του παιχνιδιού που δημιουργείς ή επεξεργάζεσαι κάθε λεπτομέρεια του Sim σου, από τα φυσικά χαρακτηριστικά του, μέχρι ιδιορρυθμίες και μοναδικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του. Η συνεργασία αυτή, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μία πληθώρα από looks, με μεγάλο εύρος χρωματικών τόνων επιδερμίδας. Τα makeup looks που διατίθενται είναι από καθημερινό μακιγιάζ μέχρι και avant garde looks εμπνευσμένα από τα Fashion Shows.

“Τα τελευταία 20 χρόνια, το The Sims, υποστηρίζει την ενδυνάμωση της αυτοέκφρασης – τόσο στο παιχνίδι, όσο και στην πραγματική ζωή – και η συνεργασία μας με τη M·A·C Cosmetics υπογραμμίζει ακόμα περισσότερο το diversity και τη δημιουργικότητα της κοινότητάς μας” λέει η Lyndsay Pearson, General Manager & Executive Producer του The Sims. “Οι παίκτες μπορούν να πειραματιστούν με αυτά τα νέα makeup looks από τη M·A·C ώστε να δημιουργήσουν Sims που να είναι μοναδικά και να επανακαθορίσουν τους δικούς τους κανόνες για την ομορφιά”

Η συνεργασία είναι μια φυσική συνέπεια, ανάμεσα στη M·A·C και στο The Sims 4, μιας και μοιράζονται τις ίδιες αξίες που αφορούν στο inclusivity, στην αυτοέκφραση και στη δημιουργικότητα. Η M·A·C Cosmetics δημιουργήθηκε και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, όλες τις φυλές & όλα τα φύλα και προσφέρει ένα τεράστιο εύρος προϊόντων με το makeup artistry στον πυρήνα τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!