Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Έρχεται νέο βιβλίο από την ίδια την Angelina Jolie και ο σκοπός του είναι αυτός
[Queen]: Έρχεται νέο βιβλίο από την ίδια την Angelina Jolie και ο σκοπός του είναι αυτός

[Queen]: Έρχεται νέο βιβλίο από την ίδια την Angelina Jolie και ο σκοπός του είναι αυτός

H Angelina στο στοιχείο της

Μπορεί να έχει να διαχειριστεί έξι παιδιά και μια δίκη για την επιμέλειά τους με τον πρώην σύζυγό της, όμως η Angelina Jolie ετοιμάζει κάτι ακόμα.

Η ηθοποιός ετοιμάζεται να δει εκτυπωμένο το πρώτο βιβλίο της σε συνεργασία με την Διεθνή Αμνηστία. Το εν λόγω βιβλίο επικεντρώνεται στο να διδάξει τις νεότερες γενιές τα ακριβή δικαιώματά τους, ειδικά όταν βρίσκονται μπροστά σε περιβάλλον αδικιών.

Από την ελευθερία λόγου, τις φυλετικές διακρίσεις, τα δικαιώματα που αφορούν στο περιβάλλον, το βιβλίο KnowYourRights (AndClaimThem) έχει ως σκοπό να βοηθήσει πρακτικά τα παιδιά να διεκδικήσουν το δίκιο του με νόμιμο τρόπο και να τα ενδυναμώσει.

Όταν ξέρεις πώς να διεκδικήσεις το δίκιο σου και όσα πιστεύεις, μπορείς να προστατεύσεις και τον εαυτό σου, φέρεται να υποστηρίζει στην έκδοση αυτή η 45χρονη σήμερα Jolie.

Το βιβλίο θα εκδοθεί από την Anderson Press και απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και ανθρώπους μέχρι 18 ετών και θα έχει ως θεματικές σημεία όπως τα fake news, τα δικαιώματα κόντρα στην βία και την ελλιπή πληροφόρηση.

Η Jolie πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα δικαιώματα των νέων μετά τις διαδηλώσεις του κινήματος Black Lives Matter νωρίτερα μέσα στο 2020.

Η Αngelina δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα, η νεολαία είναι έτοιμη να συμμετέχει και να παλέψει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!