Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Eπιστρέφει στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Harry: Όλες οι λεπτομέρειες
[Queen]: Eπιστρέφει στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Harry: Όλες οι λεπτομέρειες

[Queen]: Eπιστρέφει στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Harry: Όλες οι λεπτομέρειες

Άρον άρον στο Λονδίνο ο Harry

Μετά από μήνες απουσίας από το Λονδίνο κι ενώ στις τελευταίες του εμφανίσεις και με όλες τις δηλώσεις που έχει κάνει, έχει κάψει τις γέφυρες επιστροφής, ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζει ταξίδι για τη Βρετανία.

Και μην φανταστείς πως είναι ένα χαλαρό ταξίδι για να δει την οικογένειά του που τόσο του έλειψε. Τον Harry ζήτησε να δει από κοντά ή μάλλον καλύτερα απαίτησε να δει η γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ.

Το προσωπικό της βασίλισσας, ζήτησε το Frogmore Cottage, η κατοικία των Sussexes στην Βρετανία, να καθαριστεί και να είναι έτοιμο προς χρήση μιας και ο Harry επιστρέφει, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της Daily mail.

Tα άτομα από το Παλάτι δεν γνωρίζουν αν στο ταξίδι αυτό ο Harry θα έχει δίπλα του και την Meghan Markle, αυτό που ξέρουμε όμως είναι πως θα γίνει σκληρή κουβέντα με την βασίλισσα.

Οι δηλώσεις του 36χρονου Harry άλλωστε που κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει στην Αμερική και τα όσα εξαπέλυσε κατά του Trump έχουν κάνουν την 94χρονη μονάρχη έξαλλη, μιας και ένα βασικό σημείο του πρωτοκόλλου είναι να μην καθοδηγεί τον κόσμο σε πολιτικές πεποιθήσεις.

Η Penny Junor, βιογράφος της βασιλικής οικογένειας αναφέρει πως το ζευγάρι έχει ήδη κάψει τις γέφυρες με την υπόλοιπη οικογένεια και δεν υπάρχει επιστροφή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!